Vlatka i Nives više puta pred sucem

Estrada na sudu! Remećenja javnog reda i mira, alimentacije, klevećenje i mobingiranje - Ratovali su zbog svega i svačega


Barbara Marinović
22.09.2018.09:00
Estrada na sudu! Remećenja javnog reda i mira, alimentacije, klevećenje i mobingiranje - Ratovali su zbog svega i svačega
Foto: CROPIX

sažeto

Tijekom godina i estradnjaci su vodili žustre sudske sporove


Barbara Marinović
22.09.2018.09:00

Nije rijetko da se svađe na estradi rješavaju i u sudskim procesima. Iako je sucima vjerojatno 'podne' kada moraju slušati detalje o gaćicama, tračevima, bundama... To je jednostavno tako! Tijekom godina na našoj estradi brojni su se dojučerašnji suradnici i prijatelji našli na sudu. Podsjetio nas je na to posljednji u nizu procesa - onaj u kojem se spore Boytronic i njegova bivša pjevačica Sara Elena Menkovska. U njegovu korist svjedočili su Marko Grubnić i Žana Kožul. Grubnić je, između ostalog, naveo da mobinga od strane Boytronica i njegove supruge nije bilo te da su u nju dosta uložili. Naveo je Marko pred sucem da su Sari morali spašavati kosu ekstenzijama, jer joj vlasi nisu bile kvalitetne ni za špicu. Ne daj Bože tek za E.T., gdje vam kvaliteta vlasi mora biti na visokom nivou. Žana Kožul dodala je da je djevojka u jednom trenutku najavila da će prdnuti, sve to dok joj je ona mazala noge i imala glavu doslovno ispod stražnjice. Ako je istina, Žana nije dovoljno plaćena za svoj posao, koliko god novca da je dobila - i to možemo ustvrditi prije suca.

Instagram

No, niti je ovo najburnija niti najteža parnica koju su suci tijekom godina dobili. Veliko prijateljstvo Snježane Mehun i Vlatke Pokos završilo se zauvijek, i to na sudu. Snježana je, naime, tužila Vlatku zbog kleveta iznešenih u knjizi 'Život u raju'. Tvrdila je Vlatka u knjizi da Snježana bogatstvo duguje vezi s kontroverznim tajkunom, a Snježana ju je za to tužila. Ljuta je bila, i to jako, a pogotovo zato što je primila Vlatku u svoj dom kada je ova prekinula s Dikanom.

CROPIX

Zbog iste knjige nagrabusila je Vlatka duplo, jer ju je tužila i Alka Vuica. Presudu je i dobila, morala je Pokos odštetu platiti i Alki i njezinom sinu, a sve zbog povreda prava osobnosti.

Na sudu se svojedobno našla i Maja Šuput, a sve zbog posla, tužili su je za narušavanje javnog reda i mira. Naime, tuženi su njezin bend i ona, a sve zbog buke koju su radili dok su nastupali na svadbi. Tri godine je trajao taj sudski proces, a Maja je odnijela pobjedu. Presuda je išla u njezinu korist.

CROPIX

Nives Celzijus tužio je vlastiti otac jer je u intervjuu 2006. godine izjavila da ju je psihički maltretirao. A nije to bio zadnji put da se Celzijus našla na sudu. Naime, sporila se zbog Kiklopa koji joj je uskraćen, iako ga je osvojila i oborila sve rekorde čitanosti u godini kada je knjiga objavljena.

Nikolina Vuković Stipanićev/Cropix

Za remećenje javnog reda i mira optužen je nedavno i Marko Perković Thompson. Prekršajni sud u Slunju oslobodio je na kraju Thompsona optužbi zbog izvođenja pjesme koja uključuje poklič 'Za dom spremni' tijekom koncerta 05. kolovoza 2017. na proslavi obljetnice 'Oluje'.  

Kazneno je prijavila i Tony Cetinskog bivša supruga, i to zbog neplaćanja alimentacije. Dok ona tvrdi da s isplatama kasni i radi na principu da jedan mjesec plati pa sljedeća tri ne plati novac za curicu, Cetinski je, tvrdili su tada njemu bliski ljudi, bio ljut i tužan jer je alimentaciju redovno uplaćivao.

Luka Gerlanc / CROPIX

Nives Celzijus

Maja Šuput

Vlatka Pokos

Marko Perković Thompson

Snježana Mehun

Alka Vuica

Marko Grubnić

Žana Kožul

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter