Povukla se poslije skandala

Gdje je nestala Tina Katanić? Bila je najguglanija osoba u državi, a sada je nigdje nema


100posto
15.12.2018.21:00
Gdje je nestala Tina Katanić? Bila je najguglanija osoba u državi, a sada je nigdje nema
Foto: CROPIX

sažeto

Tina Katanić bila je jedna od akterica skandala koji je tresao zemlju, a nakon što je sve prošlo, polako je nestala iz javnosti


100posto
15.12.2018.21:00

Na kraju 2015. godine Tina Katanić bila je najguglanija osoba u Hrvatskoj. No, kada danas pokušate pronaći neki podatak o nekadašnjoj kraljici ljepote, teško da ćete išta naći. Katanić društvene mreže nema, osim ponekih lažnih profila na Facebooku i Instagramu - no, čak su i na njima podaci o bivšoj manekenki nestali.

Bolan je to primjer kako skandal, ljudska glupost i zloba mogu nauditi mladoj ženi. Nakon što je njezina snimka procurila u javnost, Tina je pala u depresiju, povukla se iz javnosti, mnogi su joj angažmane otkazali. Napravljena je ogromna šteta djevojci koja je dotad imala besprijekoran imidž.

Foto: CROPIX

Posljednji put javno se viđena u ljeto 2017. godine, kada je vodila izbor za Miss Adriatic Hrvatske, i tada o privatnom životu i netom propaloj vezi nije htjela pričati. Niti o možebitnoj novoj ljubavi. Odlučila se držati po strani, povući i izaći iz svijeta kojem je dotad pripadala.

Prije toga, pojavila se u filmu Anđela Jurkasa 'Fuck Off I Love You' te nosila par revija, snimila par videospotova. No, malo pomalo Tina se distancirala od medija i javnog posla. Da se želi povući, govori i činjenica da je odbila sudjelovati u jednom reality showu, unatoč ponudi od 15 tisuća eura honorara. Katanić je javnost upoznala kada je 2005. godine osvojila titulu Kraljice Hrvatske. Nakon toga uslijedile su brojne revije i kampanje.

Foto: CROPIX

Tina Katanić

newsletter

Prijavite se na Newsletter