Fatalni zavodnik

Gdje je nestao markantni Ante Ramljak? Sreću pronašao uz bivšu snahu legendarnog boema, a prije nje obožavala ga je voditeljica


Barbara Marinović
13.12.2018.19:30
Gdje je nestao markantni Ante Ramljak? Sreću pronašao uz bivšu snahu legendarnog boema, a prije nje obožavala ga je voditeljica
Foto: CROPIX

sažeto

Stranica 'Ante Ramljak je seksi' dovoljno je govorila o tome koliko fanova ima nekadašnji povjerenik za Agrokor


Barbara Marinović
13.12.2018.19:30

Kad se prošle godine pojavila Facebook stranica 'Ante Ramljak je seksi', stekla je poklonike među najvećim obožavateljicama markantnog nekadašnjeg izvanrednog povjerenika za Agrokor. U svega godinu dana otad, Ramljak više nije na toj poziciji, a prema posljednjim informacijama o zgodnom Splićaninu, nema ga više ni u Hrvatskoj.

Prema pisanju medija tijekom ovog ljeta aktivirao je ponovno svoju konzultantsku tvrtku u Češkoj. U Hrvatskoj se pojavio, doduše, na predstavljanju knjige Martine Dalić i na istoj je pokazao novi imidž. Njeguje trendovsku gustu bradu i brkove te mu i takvo izdanje dobro stoji.

51-godišnji Ramljak inače je doktorirao na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, a karijeru počeo graditi u brokerskoj kući Investco kao financijski analitičar i project menadžer. U bogatoj karijeru upisao je i titulu posebnog savjetnika Radimira Čačića 2012. godine, no obilježila ga je u javnom smislu svakako titula Vladinog povjerenika. Zanimljiv je u tom periodu postao i njegov privatni život.

Nije taj privatni život bio posebno zanimljiv dok se Ramljak 2009. godine nije razveo od Ozane Ramljak, inače spisateljice i nekadašnje voditeljice. Razveli su se Ozana i Ante 2009. godine, no dotad su u braku dobili troje djece. Danas je ona u sretnom braku s redateljem i scenaristom Zrinkom Ogrestom.

Foto: CROPIX

Nakon razvoda oboje su krenuli dalje, poznato je da je na neko vrijeme Ramljak sreću pronašao u vezi s Tončicom Čeljuskom. Zaljubili su se 2011. godine, a u ozbiljnoj su vezi bili sve do 2014. Nakon prekida, ni Ramljak ni Čeljuska nisu htjeli javno govoriti o razlozima završetka romanse.

Foto: CROPIX

Od jeseni 2014. godine Ramljak je u ljubavi sa Splićankom Nikolinom Marasović. Atraktivnu ženu s Ramljakom se u više navrata moglo vidjeti i na koncertima, šetnjama špicom, na putovanjima... Prije njega, Nikolina je bila u braku s Goranom Bebićem Patkom, sinom pokojnog boema i umjetnika Tome Bebića. Poznato je i da se danas bavi turizmom. Ramljakov ljubavni život svakako je zanimljiv koliko i onaj poslovni.

Foto: CROPIX

Ante Ramljak

Tončica Čeljuska

Ozana Ogresta

Nikolina Marasović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter