Zrinka može sve

Glumačka diva sastančila kod Kolinde, a ono što je napravila poslije pravi je hit!


Barbara Marinović
08.11.2018.09:00
Glumačka diva sastančila kod Kolinde, a ono što je napravila poslije pravi je hit!
Foto: CROPIX

sažeto

Zrinka Cvitešić ima jako zaposlenu jesen, osim premijera tu su i javna događanja koja podržava i pohodi, ali prioritet je dala svojim maslinama


Barbara Marinović
08.11.2018.09:00

Zrinka Cvitešić prava je multipraktik žena. Nedavno je zablistala u HNK na svečanom obilježavanju Dana Sveučilišta u Zagrebu te početak 350. akademske godine. Tamo je održala govor i uveličala tako svečani događaj, zablistavši u haljini Matije Vuice. Suradnja Zrinke i Matije zaista je već godinama izvrsna, dizajnerica uspijeva vrlo jednostavno istaknuti divu kakva Cvitešić zaista jest.

Foto: Darko Tomas(CROPIX

Talentom se Zrinka pokazala i u inozemstvu, glumeći u mjuziklu 'Once' i svijetu je pokazala koliki su njezini gabariti, a znaju to i mnogi oko nje. Tako ju je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala na sastanak naziva 'Identitet i marka Republike Hrvatske', a na istom je Zrinka sudjelovala u društvu Zlatka Dalića, Ivice Tucaka... Cvitešić je već odavno jedan od jačih hrvatskih 'izvoznih proizvoda'.

Foto: CROPIX

A prije negoli se pojavila na Sveučilištu i kod Kolinde, imala je Cvitešić u HNK premijeru predstave 'Mačka na vrućem limenom krovu', u kojoj je zaigrala uz mladog i talentiranog Filipa Vidovića.

Foto: CROPIX

Vremena je malo, no svoju strast Cvitešić nije zaboravila. Naime, usred svih tih predstava, pojavljivanja i sudjelovanja - otišla je na Brač kako bi pobrala svoje masline. 'Za većinu maslinara ovo, kažu, nije bila uspješna godina. Pa ni za nas djecu maslinare, kad je u pitanju kilaža. Ali, za dušu i um, nas djece maslinara, ovo je sve. I kako je rekao vlasnik jedne male uljare na otoku Braču dok smo čekali ulje: 'Ljudi mi kažu trebale su dati toliko, morale su dati onoliko... Ništa one ne trebaju i ne moraju, nije to stroj, to je priroda. Što nam da - dobro da! U ime prirode i svega što mi daje', napisala je Zrinka uz fotografije svog maslinarskog izdanja. Inače, Cvitešić ima svoj maslinik i radi ulje te obožava boraviti u prirodi.

Zrinka Cvitešić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter