'Prijatelja' nikad dosta

Glumio je Phoebinog brata, ali tek nakon sporedne uloge 'tipa s kondomom'


Ines Madunić
24.10.2017.11:10
Glumio je Phoebinog brata, ali tek nakon sporedne uloge 'tipa s kondomom'
Screenshot

sažeto

Glumac Giovanni Ribisi u kultnom sitcomu pojavio se u dvije različite uloge, jeste li ga skužili?


Ines Madunić
24.10.2017.11:10

Jedna od najboljih humorističnih serija ikad, "Prijatelji", i danas je obožavana i volimo je gledati po stoti put. Postoje hardcore fanovi koji već svih deset sezona znaju napamet, a onda svoje slobodno vrijeme koriste kako bi stvarali zabavne teorije i popisuju statističke podatke o tome koliko je koji prijatelj popio kave.

Jedna od zabavnih činjenica koje su nam dosad promaknule su dvije uloge Giovannija Ribisija (42). Glumca možda pamtite kao Phoebeinog brata Franka. Njemu i njegovoj zaručnici Alice Phoebe je rodila trojke kao surogat majka. 

No, možda ga niste primijetili u drugoj sezoni, kad je imao cameo ulogu.

U epizodi "The One With The Baby On The Bus" pojavio se kao "tip s kondomom". Dok je Phoebe pjevala s Rachel na ulici, on je naišao i umjesto kovanica u kutiju gitare ubacio kondom. Kasnije se vratio i pokupio ga.

Screenshot

Ovog glumca kasnije smo mogli vidjeti u filmovima "Nestali u 60 sekundi", "Izgubljeni u prijevodu", "Savršeni stranac", "Ted", "Selma" i "Avatar".

Smijali smo mu se u "My Name Is Earl", gdje je gostovao kao Ralph Mariano te zaradio u nominaciju za najbolju gostujuću ulogu u humorističnoj seriji.

Reuters

Glumac je inače aktivan u scijentološkoj zajednici, a bio je u braku s engleskom manekenkom Agyness Deyn (34), s kojom se rastao nakon tri godine.

serija

prijatelji

sitcom

trivia

Giovanni Ribisi

Podijeli članak