Sve Borisove svemirske ljubavi

Hoće li se uz Iris konačno skrasiti? Pet godina proveo s Bojanom, osam s Lucijom, a brak s Ines rekordno je brzo završio


Barbara Marinović
10.08.2018.18:30
Hoće li se uz Iris konačno skrasiti? Pet godina proveo s Bojanom, osam s Lucijom, a brak s Ines rekordno je brzo završio
CROPIX

sažeto

Tri supruge, nekoliko djevojaka - Boris Novković nikad nije napustio svoj zavodnički status


Barbara Marinović
10.08.2018.18:30

Pohvalila se ovih dana mlađahna Iris Volf na svom Instagramu fotografijama ljetnog odmora sa svojim dečkom Borisom Novkovićem. Par je odnedavno u vezi, a ovih dana odlučili su se i na zajednički odmor. 'Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled', napisala je Iris uz jednu od fotografija na kojima grli Novkovića. Čini se da je glazbenik našao još jednu svemirsku ljubav. Ovog puta u liku atraktivne manekenka.

Da je ponovno zaljubljen, pokazao je Boris na premijeri dokumentarnog filma 'Vatreni'. Priča o osvajanju bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj privukla je brojne posjetitelje, a među njima i Borisa, koji se nekad i sam bavio nogometom. S atraktivnom Iris pod ruku pozirao je ponovno fotografima i ubrzo je postalo jasno da je u pitanju nova ljubav.

Ronald Gorsic/CROPIX , Instagram

Nije Iris prva ogromna ljubav Borisa Novkovića. Prije nje, bio je u braku s Ines Katić. Zaljubio se u 20 godina mlađu djevojku preko ušiju svojedobno, posvetio joj i pjesmu, no idila nije dugo trajala. U proljeće prošle godine službeno su zatražili razvod, a trzavica i glasina oko istog bilo je mjesecima prije nego su Ines i Boris službeno zatražili da se rastanu. Vjenčali su se u ljeto 2016., a već u siječnju 2017. na koncertu u čast Kemalu Montenu Boris je objavio da se rastaje. 'Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala', poručio je tada Novković svojoj bivšoj.

Ronald Gorsic / CROPIX

Bila je to objava trećeg propalog braka slavnog glazbenika. Najdulje je vrijeme proveo s diplomiranom novinarkom Lucijom, s kojom se razveo nakon osam i pol godina braka. Razveli su se u ožujku 2012. godine. Vjenčali su se 2003. u Sloveniji, a zaljubili su se kada je tada 26-godišnja novinarka Borisa tražila intervju. Tijekom zajedničkog vremena dobili su i dva sina te je sve izgledalo prilično idilično. Ljubavi je kraj došao, navodno zbog Borisove zaljubljenost u slikaricu Ivu Višošević, s kojom je kasnije proveo tri i pol godine u vezi. I taj kraj ljubavi objavio je putem svog Facebooka.

CROPIX

Prije Lucije, prvi brak Boris je imao s Bojanom Gregorić Vejzović. Bili su u braku pet godina, rastali su se početkom 1997. godine. U vrijeme kada su bili u braku, Boris je bio na vrhuncu popularnosti, a nije zaostajala ni Bojana. Oboje su bili iznimno mladi pa i ne čudi što brak nije potrajao. U vrijeme njihovog braka, smatrani su Bojana i Boris za najljepši estradni bračni par.

Hoće li ljubav s Iris biti konačno na prvi i zadnji pogled, vrijeme i Facebook će pokazati.

Boris Novković

Bojana Gregorić Vejzović

Ines Katić

Iris Volf

Iva Višošević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter