Ovako 'odmaraju' samo zvijezde

Holivudska ljepotica aktivan odmor provodi u djelo na radost voajera


Dolores Drvodelić
01.07.2017.18:30
Holivudska ljepotica aktivan odmor provodi u djelo na radost voajera
Profimedia

sažeto

Glumica Lea Michele ponovno uživa u morskim radostima i demonstrira svoje fizičke vještine


Dolores Drvodelić
01.07.2017.18:30

Glumica Lea Michele (30), koja se proslavila glavnom ulogom u televizijskoj seriji "Glee", u posljednjih se nekoliko mjeseci često može vidjeti na plaži. Ovoga se puta odlučila "skoknuti" do Havaja, a pritom "vaditi mast" svima koji nisu vični vodenim sportovima. Glumica je demonstrirala kako se u vodi istovremeno može izvoditi čitava sila sportova, a ona je spojila plivanje, puddle boarding, trbušnjake i vježbe za noge, zabavljajući pritom sve na plaži.

Profimedia

Tridesetogodišnja ljepotica razočarana je zbog serije u kojoj je glumila, Kraljice vriska, nakon samo dvije sezone. Ipak, nije besposlena, jer se sprema glumiti u novoj seriji Gradonačelnik, o hip-hop glazbeniku koji se kandidira za gradonačelnika ne bi li promovirao svoju glazbu, pa pobijedi na izborima.

Profimedia

Iako je najpoznatija po svojoj glumi, Lea je izbacila i dva studijska albuma (Louder i Places), ali i napisala dvije knjige (Ambicija jedne brinete i Tvoj vodič za najbolji život). Možda joj je tjelovježba važna zbog uloga, no vjerojatno potiče i njenu inspiraciju u drugim umjetničkim područjima kojima se bavi.

Bilo kako bilo, Lea na odmoru uživa sa smješkom na licu, a neprestano plijeni pozornost radoznalim kupačima.

glumica

plaža

Havaji

Lea Michele

Glee

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter