Nitko kao Charlie

Holivudski zločesti dečko s prostitutkom došao na obiteljsku večeru: 'Bila sam u šoku, ali što sam mogla? Zbog njega sam ostarjela'


100posto
02.12.2019.19:00
Holivudski zločesti dečko s prostitutkom došao na obiteljsku večeru: 'Bila sam u šoku, ali što sam mogla? Zbog njega sam ostarjela'
Profimedia

sažeto

Sheen je živio raskalašeno sve dok mu zdravlje nije postalo ozbiljno ugroženo nakon što je saznao da je HIV pozitivan


100posto
02.12.2019.19:00

U jeku blagdana, a u Americi prije božićnog ludila dolazi važni Dan zahvalnosti, javnost je još jednom počašćena pričom iz života Charlieja Sheena, i to iz vremena kad je bio najzločestiji dečko u Hollywoodu, pa i šire.

Njegova bivša supruga Denise Richards, s kojom ima dvoje djece, ispričala je kako ga je jedne godine pozvala na veliku obiteljsku večeru jer je pokušavala imati dobar odnos s njime zbog djece.

"Došao je na večeru i u autu mu je sjedila prostitutka. Bojao mi se to reći. Bila sam u potpunom šoku, ali sam rekla da ću postaviti još jedan tanjur jer svi zaslužuju večeru na Dan zahvalnosti. Ostarjela sam zbog njega, zbog takvih stvari koje mi je priređivao", rekla je Denise.

Profimedia

Sheen je potvrdio njezinu priču i činilo se da mu je sve to prilično zabavno.

Inače, u posljednje vrijeme počeo je prodavati sve memorabilije koje posjeduje, a većina su povezane s bejzbolom.

Posljednje stvari koje je stavio na online aukciju su iz njegovog filma "Major League", od loptice sve do kape koju je nosio.

Osim toga, prodaje i stvari koje su pripadale legendarnim bejzbolskim igračima Babeu Ruthu i Donu Larsenu, kao i primjerak "Starca i mora" koji je potpisao autor Ernest Hemingway.

Iako se nagađalo da Sheen očajnički treba novac, on i njegov menadžer uvjeravaju kako to nije slučaj. Dapače, glumac je odbio pristojan honorar koji su mu nudili za sudjelovanje u "Plesu za zvijezdama".

"Polaskan sam ponudom, ali imam dvije lijeve i stvarno ne znam plesati", rekao je Charlie, a njegov je menadžer objasnio i kako je dobio ponudu za novu tv seriju te da su pregovori u tijeku.

Sheen je živio raskalašenim životom prepunim droge i alkohola, ali i seksa i to nezaštićenog. Nakon godina ekscesa, otkaza, uhićenja pa čak i moždanog udara zbog prevelike količine kokaina, Sheen je 2015. skrušeno na televiziji priznao da je prije četiri godine saznao da je HIV pozitivan.

Iako je prvo odbijao prihvatiti dijagnozu i nastavio je neuredno živjeti, nakon nekog se vremena smirio, krenuo redovno na terapije i počeo živjeti urednim životom. Sad čak redovno vježba jogu i zdravo jede, a rekao je kako želi biti bolji čovjek zbog svoje djece.

Osim dvije kćeri s Denise Richards, Sheen ima još jednu kćer, dva sina i jednu unuku.

Charlie Sheen

prostitutka

HIV pozitivan

Dan zahvalnosti

Denise Richards

newsletter

Prijavite se na Newsletter