Dvije broje preko milijun fanova

Hrvatske influencerice danas broje stotine tisuća followersa, no kako su izgledali počeci? 'Dobra komba' i skromne fotke zamijenilo carstvo


Barbara Marinović
26.08.2018.09:00
Hrvatske influencerice danas broje stotine tisuća followersa, no kako su izgledali počeci? 'Dobra komba' i skromne fotke zamijenilo carstvo
Screenshot/Instagram

sažeto

Amadea Muse i Jelena Perić broje followerse u sedam znamenki, no imaju i one konkurenciju za petama


Barbara Marinović
26.08.2018.09:00

Najpoznatije hrvatske influencerice broje stotine tisuća pratitelja, a dvije su na impresivnoj brojci od milijun. I dok danas broje followere i novce od sponzora, nekad su i one tek početnice bile. Prisjetili smo se stoga kako su izgledali počeci najpraćenijih hrvatskih dama.

Jelena Perić

Atraktivna Zagrepčanka ima 1,1 milijun pratitelja na svom Instagramu, a sjajno stoji i na Youtubeu. Izgledom podsjeća na slavnu starletu Kim Kardashian, a po uzoru na nju i sama je izgradila malo carstvo. Doduše, start nije bio isti. Prvi objavu imala je u lipnju 2014. godine i otprve je oduševila svojim make up umijećem, na kojem je i izgradila posao.

Amadea Muse

Medijski manje, no brojkama skoro isto popraćena je i Amadea, koja broji milijun pratitelja na Instagramu. I ona se može pohvaliti sjajnim vještinama make up-a. Prije svega toga počela je kao svaka druga djevojka, sa seksi fotkom na Instagramu, a prvu je objavila u veljači 2013.

 

A post shared by Amadea Muse (@amadea_dashurie) on Feb 3, 2013 at 10:05am PST

Ella Dvornik

Blogerica je i Ella, koja je slavu imala i prije društvenih mreža. Na Instagramu je prati 323 tisuće obožavatelja, a ona im daje uvid u svoj lifestyle, koji se sastoji od putovanja, majčinstva, lijepe odjeće i make up strasti. Prva fotka koju je Ella ikad objavila bila je ona torbe i cipela u tirkiznoj boji, za koje je napisala da su dobra komba. Fotka datira iz svibnja 2012. godine.

 

Dobra komba

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on May 28, 2012 at 10:00am PDT

Sonja Kovač

Influencerica broji tkaođer 323 tisuće followersa koji imaju uvid u njen luskuzan život. Prije svega toga, u srpnju 2014. Sonja se Instagram zajednici predstavila fotkom svog psa u vrtu. Danas su vrt zamijenili luksuzni hoteli i putovanja, ali i priličan broj obožavatelja.

 

🐶🐻💛🌺🍃☀️ #pomeranian #boo #love #bestfriend

A post shared by Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on Jul 27, 2014 at 10:52am PDT

Ella Dvornik

Sonja Kovač

Jelena Perić

Amadea Muse

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter