VELIKI USPJEH

Hrvatsku seriju 'Počivali u miru' uskoro će gledati i Amerikanci


Ružica Matić
17.03.2017.12:25
Hrvatsku seriju 'Počivali u miru' uskoro će gledati i Amerikanci
HRT

sažeto

'Počivali u miru' na američko tržište dolazi kao dio projekta 'Walter Presents' britanskog Channela 4, koji je specijaliziran za serije s neengleskog govornog područja i prikazuje ih na zahtjev


Ružica Matić
17.03.2017.12:25

Nakon što je britanska tvrtka Global Series Network otkupila licenciju za prikazivanje HRT-ove serije 'Počivali u miru' za područje Velike Britanije, uspjeh se nastavlja te će se ona emitirati i na području Sjedinjenih Američkih Država, priopćio je HRT. 

'Počivali u miru' na američko tržište dolazi kao dio projekta 'Walter Presents' britanskog Channela 4, koji je specijaliziran za serije s neengleskog govornog područja i prikazuje ih na zahtjev, a sad ima i podružnicu 'Walter Presents USA'. 

Jedan od kreatora i urednik projekta 'Walter Presents', Walter Iuzzolino, izabrao je seriju 'Počivali u miru' u konkurenciji od četiri tisuće serija iz cijeloga svijeta te se ona tako našla u eksluzivnome izboru od 34 najbolje serije za 2017. godinu.

Serija 'Počivali u miru' nastala je kao rezultat uspješne suradnje Hrvatske radiotelevizije i nezavisne produkcijske tvrtke Ring produkcija producenta Darija Vincea. Glavni scenarist serije je Saša Podgorelec, a režiseri Goran Rukavina, Kristijan Milić i Goran Dukić.

U seriji je dosad glumilo više od 250 vrhunskih domaćih glumaca, a glavne likove glume Judita Franković, Dragan Despot i Miodrag Krivokapić.

Amerika

serije

Počivali u miru

Walter Presents

Podijeli članak