Vijest odala njezina majka

Hugh Grant s partnericom Annom Eberstein čeka peto dijete


Mirjana Filipović
10.01.2018.17:25
Hugh Grant s partnericom Annom Eberstein čeka peto dijete
Profimedia

sažeto

Anna i Hugh u proteklih sedam godina imali su turbulentnu vezu koju su nekoliko puta prekidali, a tijekom tih prekida glumac je dobio još dvoje djece s drugom partnericom


Mirjana Filipović
10.01.2018.17:25

Zvijezda filma 'Ja u ljubav vjerujem' s partnericom Annom Eberstein (35) ima već dvoje djece, sina Johna (5), dok spol drugog djeteta nije poznat, a prema izjavama njezine majke, sada čekaju i treće.

Hughu Grantu (57) bit će to sveukupno peto dijete u sedam godina. Glumac i švedska TV producentica proteklog vikenda pojavili su se na dodjeli Zlatnih globusa, no izjave Annine majke koja je rekla da je sretna zbog dolaska još jednog unuka, nisu htjeli komentirati.

Anna i Hugh u proteklih sedam godina imali su turbulentnu vezu koju su nekoliko puta prekidali, a tijekom tih prekida glumac je dobio još dvoje djece iz veze s Tinglan Hong. Riječ je o sinu Felixu (5) i kćeri Tabithi (6). Hugh o svom privatnom životu ne voli pričati u medijima, pa tako nije poznato ni kada i gdje je upoznao svoju sadašnju partnericu. Prvi put su se zajedno u javnosti pojavili prošle godine na dodjeli BAFTA nagrada.

Profimedia

otac

očinstvo

Hugh Grant

Podijeli članak