Foto: Živi punim plućima

I 38 godina od scene u zlatnom badiću, Bo Derek izgleda sjajno


Mirjana Filipović
10.10.2017.10:40
I 38 godina od scene u zlatnom badiću, Bo Derek izgleda sjajno
Profimedia

sažeto

Jedna je od rijetkih glumica koje stare dostojanstveno i nije se podvrgnula plastičnim operacijama kako bi zadržala mladenački izgled


Mirjana Filipović
10.10.2017.10:40

Proslavila se u filmu 'Desetka' 1979. godine i od tada ju je krasio epitet seks simbola osamdesetih. I danas svi pamte scenu iz spomenutog filma kada Bo Derek (60) izlazi iz mora u zlatnom kupaćem kostimu.

A da je jedna od glumica koje stare dostojanstveno, pokazuju njezine najnovije fotografije s plaže u Grčkoj. Tijekom vikenda sudjelovala je u plivačkom maratonu gdje je pokazala da i dalje ima zavidnu figuru. Bo je okupljene fotografe pozdravila smiješkom, a i sama je okinula nekoliko fotografija za uspomenu.

Profimedia

Jednom je prilikom priznala da starjeti nije lako, ali da se trudi ne razmišljati puno o godinama.

- Nekad me hvale jer nisam išla na zatezanje lica, a nekad me kritiziraju jer nisam. Ljudi će uvijek pričati, ali to samo treba naučiti ignorirati. Ja sam se okupirala svojim hobijima i interesima i to je to - rekla je glumica jednom prilikom.

Profimedia

Poslije uloge u 'Desetki', Bo je pozirala za naslovnicu Playboya na kojoj se kasnije pojavila još pet puta. Uslijedile su i zapažene uloge u filmovima 'Orca', 'Tarzan, čovjek majmun' te 'Bolero'.

Bila je u braku s Johnom Derekom sve od 1976. do njegove smrti 1998. godine, a od 2002. godine u vezi je s Johnom Corbettom, javnosti poznatijim kao Aidanom iz 'Seksa i grada'.

Profimedia

glumica

kupaći kostim

izgled

godine

Bo Derek

Podijeli članak