Sjećate se ljepotice Ivone iz Big Brothera?

Već tada je priznala da je korigirala usne, ali čini se da je s vremenom nešto pošlo po krivu


Mirjana Filipović
13.11.2017.19:45
Već tada je priznala da je korigirala usne, ali čini se da je s vremenom nešto pošlo po krivu
Screenshot

sažeto

Oni koju bivšu natjecateljicu Big Brothera Ivonu Milovanović prate na Instagramu, smatraju da je malo pretjerala s estetskim korekcijama


Mirjana Filipović
13.11.2017.19:45

I dok se čeka na najnoviju sezonu Big Brothera, s vremena na vrijeme u centar pažnje dospiju stari natjecatelji.

Kandidati zadnjeg regionalnog showa kuću su napustili 2015. godine, a iako su Splićanka Stefani Banić i Sarajlija Ervin Mujaković svima ostali u sjećanju zbog svoje neuspjele romanse, danas se češće spominju sestre Barbara i Tina Šegetin.

I dok se njihovo ime još i može pronaći u medijima, plavuša Ivona Milovanović više nema toliku potrebe za time, no aktivna je na Instagramu.

 

???

A post shared by Ivona (@ivona_milovanovic) on Oct 8, 2017 at 4:49am PDT

Iako Ivona u vrijeme kad se predstavljala kao natjecateljica realityja nije skrivala da je stavila silikon u usne, prema najnovijim fotografijama koje dijeli na Instagramu, mnogi su zaključili da je možda s ovom estetskom korekcijom nešto pošlo po krivu jer joj je donja usna malo veća od gornje.

 

??

A post shared by Ivona (@ivona_milovanovic) on Nov 12, 2017 at 6:53am PST

Dok je bila u Big Brother kući, šuškalo se da se Ivoni svidio pobjednik te sezone Darko Petkovski, no Ivonu je oko njezinog ulaska u Big Brother kuću podržao njezin dečko Đorđe. Nakon ispadanja iz showa Ivona je priznala da joj je u kući često bilo dosadno, ali da je sretna zbog novih prijateljstava koje je sklopila.

 

?

A post shared by Ivona (@ivona_milovanovic) on Sep 23, 2017 at 2:09am PDT

big brother

Ivona Milovanović

Podijeli članak