Nives o pripremama

'Inače imam dosta dobar rad bokovima, veseli me svo to mrdanje i drmanje'


Mirjana Filipović
15.03.2017.11:05
'Inače imam dosta dobar rad bokovima, veseli me svo to mrdanje i drmanje'
NOVA TV

sažeto

Nakon dva muška lika, u novoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Nives Celzijus ćemo ove nedjelje vidjeti u nježnijem, ženskom izdanju


Mirjana Filipović
15.03.2017.11:05

Nakon Tine Turner i Don Omara, Mario Roth ove nedjelje postaje Danijela Martinović.

- Super simpatična pjesma, pozitivna, vesela, puna te neke Danijeline vedrine i duha - kazao je Mario kojega će, kako bi što uspješnije utjelovio Danijelu, scenskim pokretima podučavati trener Igor Barberić koji je i sam radio koreografiju za spot pjesme 'Volim barabu'.

Mario ističe kako će se morati puno smijati, što mu neće biti problem te dodaje.

- Ovo je izazov i treba to tako prihvatiti. Ja ću se truditi da budem na razini ovog zadatka - zaključio je.

NOVA TV

S posljednjeg mjesta na tablici u prošlotjednoj epizodi, Bojan Jambrošić uzvraća udarac s transformacijom u jamajačkog pjevača Omija zbog kojega će po prvi put proći proces tamnjenja kože.

- Za njega ja znam samo jednu pjesmu, hvala Bogu da sam dobio upravo tu pjesmu - kazao je Bojan koji će nastupiti s pjesmom ''Cheerleader' te dodao:

- Stvarno ću se pokušati zamisliti da sam na nekoj plaži i da pjevam osobi svog života i to je to - kaže.

Nakon dva muška lika, Nives Celzijus ćemo ove nedjelje vidjeti u nježnijem, ženskom izdanju.

- Super. Napokon sam žena i to lijepa žena - sretno će Nives koja će utjeloviti Shakiru, prema kojoj se, kaže, ljubav dogodila s pjesmom 'Objection' koju će i izvesti na sceni. 

NOVA TV

- Inače imam dosta dobar rad bokovima, a sada ćemo vidjeti. Veseli me svo to mrdanje i drmanje -  priznala je Nives, a hoće li joj transformacija u neku žensku ikonu biti lakša ili teža od transformacija u muškarce,  tek ćemo doznati.

Ivana Mišerić nastavlja s transformacijom u muški spol, a nastupit će kao frontman ekstremnog hard rock banda Kiss s pjesmom ''I Was Made For Loving You'. 

- Zvuče mekše nego što izgledaju. Opet je falset u igri - komentirala je Ivana i zaključila: 'Trebam biti cool. To je poanta. Veseli me sve'.

Ove nedjelje vidjet ćemo i Dalibora Petka koji će postati jedna od pjevačica grupe Spice Girls, Daniel Bilić će se transformirati u Pitbulla, Ana Gruica u Ilana Kabilja, a Mia Anočić Valentić utjelovit će Sanju Doležal iz Novih fosila.

Sve vijesti o četvrtoj sezoni hit showa čitajte u temi Tvoje lice zvuči poznato.

NOVA TV

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Podijeli članak