Priprema se album

Indira je opjevala svoju najveću životnu grešku i u spotu plesala u obruču


100posto
05.03.2018.14:40
Indira je opjevala svoju najveću životnu grešku i u spotu plesala u obruču
Promo

sažeto

Pjevačica je sama napisala riječi za novi singl


100posto
05.03.2018.14:40

Pjevačica Indira Levak predstavlja treći samostalni singl pod intrigantnim naslovom "Greška mog života" za koji je napisala riječi, a s kojima će se mnogi poistovjetiti. Glazbu i produkciju potpisuju Branimir Mihaljević i Denz.

Kao što je i obećala, Indira objavljuje singl za singlom, a ovog proljeća izlazi njezin prvi samostalni album. Svaka pjesma pokazuje drugačiji karakter, ali energija je uvijek prepoznatljiva i potvrđuje karizmatičnost i snagu ove pjevačice. Indira ide ukorak s trendova, ali im ne robuje.

Promo

"'Greška mog života' je jaka pjesma, urbane produkcije koja je upakirana u osobnost mojeg glazbenog izričaja. Branimir i Denz ponovo su napravili odličnu pjesmu i poslušali sve moje molbe i zahtjeve. Točno sam znala koji zvuk želim i koliko jake moraju biti riječi koje ga prate. Svatko je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?!", izjavila je karizmatična Indira koja je spot za ovu pjesmu snimila u Galovcu, u obiteljskom proizvodnom pogonu koji je bio odlična kulisa za ovaj spot.

Promo

Spot je režirao Danijel Tipura, Martina Sporiš bila je zadužena za stajling, a Indirin glam tim činili su stručnjaci iz beauty centra Vikler i ruž.

Uz Indiru, u spotu plešu plesači K Teama. Ovo je Indirin prvi kontakt s Aerial hoopom, vještinom plesa na obruču i oduševila se, a kako joj je išlo pogledajte u spotu "Greška mog života".

pjevačica

pjesma

spot

singl

Indira Levak

newsletter

Prijavite se na Newsletter