Tony je spreman odgovarati za svoje postupke

'Insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu'


Mirjana Filipović
15.11.2017.08:25
'Insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu'
Boris Kovacev / CROPIX

sažeto

Glazbenik je putem Facebooka zamolio da se u javnost ne iznose nepotpune i netočne informacije


Mirjana Filipović
15.11.2017.08:25

Poslije stravične nesreće u Rovinju u kojoj je Ibrahim Kevljanin, sugrađanin Tonyja Cetinskog, završio pod kotačima njegovog Mercedesa, glazbenik je otkazao sve nadolazeće nastupe.

A poslije brojnih analiza i napisa još se jednom putem Facebooka osvrnuo na događaj koji ga je teško pogodio.

- Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od obitelji već samo nanosite bol svima. Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja. Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije. Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao. Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnost u zabludu - napisao je.

Prema nedavnim napisima, rezultati obdukcije i vještačenja pokazali su da je Ibrahim u trenutku nesretnog događaja već ležao na cesti. Glazbenik je još u stanju šoka od svega i teško mu pada prisjećanje na taj dan.

nesreća

prometna nesreća

Tony Cetinski

Podijeli članak