Je li konačno našla sreću?

Intrigantan privatni život Milanke Opačić! Njena intima bila je obavijena velom tajne, no sada sreću više ne skriva


Barbara Marinović
16.12.2018.12:00
Intrigantan privatni život Milanke Opačić! Njena intima bila je obavijena velom tajne, no sada sreću više ne skriva
Foto: CROPIX

sažeto

Svoju privatnost vješto je skrivala od javnosti, a život je posvetila politici i poslu, no došlo je njeno vrijeme za ljubav


Barbara Marinović
16.12.2018.12:00

Protekla godina bila je puna preokreta u životu političarke Milanke Opačić. Nakon što je napustila dugogodišnju stranku kojoj je dala sav svoj politički angažman i energiju, Milanka je mir našla u okrilju imenjaka Milana Bandića. No, osim političkom, pronašla je i onu ljubavnu, mirnu luku. Tijekom ljeta odlučila se otići na odmor u Dubrovnik, a tamo ju je čekao sudbonosni susret. Naime, upoznala je deset godina mlađeg konobara Nemanju iz Srbije.

Za Gloriju je otkrila da su se upoznali u Dubrovniku, gdje je on radio posao u turizmu, a ona bila na odmoru. 'Sada živimo u Zagrebu pa nas daljine ne razdvajaju', dodala je Opačić. Nije o ljubavi previše pričala, no ono što je postalo javno nakon bala Crvenog križa u Zagrebu jest da je zaljubljena u konobara iz jednog od najpoznatijih zagrebačkih kafića. Vijest da je jedna od najpoznatijih hrvatskih političari pala na šarm dečka iz Beograda, bila je zanimljiva i tamošnjim medijima.

Foto: CROPIX

Ne osvrće se pretjerano Opačić na ono što se piše i komentira. Svakako na to da joj je ljubavni život tema medijskih napisa ona nije navikla. Nikada se, praktički, nije znalo s kim je i kakvo je njeno ljubavno stanje. Privatno, o Opačić se zna da je ljubiteljica mode, da je majka jedne djevojčice te da je diplomirana politologinja koja je nakon završetka studiju odmah ušla u svijet politike. Posvetila je svoj život i karijeru politici, a sada je odlučila posvetiti se malo i privatnom životu. Čini se da je konačno i u tom smislu pronašla sreću.

CROPIX

Milanka Opačić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter