Ništa od Spice Worlda

Ipak si nisu tako dobre: Prava istina zbog koje su spajsice odustale od velike američke turneje i odbile milijune dolara


Ines Madunić
08.01.2019.08:00
Ipak si nisu tako dobre: Prava istina zbog koje su spajsice odustale od velike američke turneje i odbile milijune dolara
Profimedia

sažeto

Na mini turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj idu bez Victorije Beckham


Ines Madunić
08.01.2019.08:00

U nešto izmijenjenom sastavu, bez Victorije Beckham, Spice Girls ovog ljeta idu na turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj. Mel C, Emma, Geri i Mel B odradit će 13 koncerata na stadionskim pozornicama, a sve će završiti trostrukim nastupom na londonskom Wembleyju.

Pa iako su im ponudili 80 milijuna funti da svoju turneju nastave i po Americi, cure su to odbile. 

Razlozi su razni, no čini se da je ipak presudilo to što njih četiri jednostavno ne žele toliko dugo biti na turneji jer se boje da bi to moglo dovesti do ponovno narušenih odnosa.

"Dogovoreni koncerti bit će posebni za njih, a oprezne su bile oko dogovaranja dodatnih datuma u Americi. Iz iskustva znaju kako previše vremena zajedno na turneji može dovesti do trzavica i nervoze", rekli su izvori bliski bendu.

Podsjetimo, Geri je svojedobno izašla iz grupe usred svjetske turneje 1998. godine, nakon čega su kao četvorka nastavile još neko vrijeme.

"Sve imaju obitelji, nisu više single da mogu otići na dugo vrijeme. Također, svaka od njih ima i solo karijeru na kojoj radi", rekao je izvor.

Za ovu turneju, na kojoj je prvo planirano samo sedam nastupa koji su u rekordnom roku rasprodani, svaka od njih četiri zaradit će oko 10 milijuna dolara. 

turneja

Victoria Beckham

Spice Girls

Mel B

Geri Horner

Mel C

Emma Bunton

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter