Nasljednik glumačke legende

Iščekuje se 'kazališno zaljubljivanje Filipa i Zrinke': Sin pokojnog Ivice Vidovića naslijedio je očev talent i karizmu


Barbara Marinović
09.09.2018.15:00
Iščekuje se 'kazališno zaljubljivanje Filipa i Zrinke': Sin pokojnog Ivice Vidovića naslijedio je očev talent i karizmu
CROPIX

sažeto

Filip Vidović jedan je od najtalentiranijih mladića nove glumačke generacije, a obzirom na roditelje - to nimalo ne čudi


Barbara Marinović
09.09.2018.15:00

Uskoro će premijera predstave 'Mačka na vrućem limenom krovu', a glavne uloge imaju Filip Vidović i Zrinka Cvitešić. O talentu i Zrinki Cvitešić nepotrebno je govoriti jer se već dokazala i izvan granica lijepe naše, no mladi Filip, glumac s velikim pedigreom iza sebe, grabi velikim koracima prema statusu jednog od jačih domaćih kazalištaraca.

U HNK-u će se tako moći gledati klasično djelo Tennesseeja Williamsa, a sve u režiji Paola Magellija. Maggie i Bricka utjelovit će Cvitešić i Vidović. Zahtjevna je to uloga pred talentiranim 27-godišnjakom. Tim više što je ime njegovog pokojnog oca, glumca Ivice Vidovića jedno od najpoznatijih na ovim prostorima. Poznata je glumica i njegova majka, Gordana Gadžić pa je jasno od koga je Filip pokupio umjetnička stremljenja i talent.

CROPIX

Glumački pedigre u neku ruku je i teret za talentiranog mladića, no odaje dojam prave smirenosti i upornosti. Briljirao je tako u glavnoj ulozi u adaptaciji romana 'Ciganin, ali najljepši' u HNK. Osim toga, iako je prije par godina diplomirao na Akademiji, već je iza sebe upisao dobar niz predstava, a pojavio se i u televizijskim serijama 'Crno-bijeli svijet' i 'Počivali u miru'. Jedini je od djece Ivice Vidovića koji je odlučio ići očevim stopama, i čini se da će ga dostojno naslijediti. Ne čudi, stoga, što se i nova predstava željno iščekuje od mnogih, pa je tako i kolegica Dora Lipovčan na svom Facebooku istaknula kako je ništa neće spriječiti da pogleda 'kazališno zaljubljivanje Filipa i Zrinke'.

Filip Vidović

Ivica Vidović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter