Tajna afera

Ispovijest zagrebačke starlete: 'Ne smatram se sponzorušom. Animirala sam kao hostesa u klubu i tako upoznala imućnijeg frajera'


100posto
15.09.2018.17:00
Ispovijest zagrebačke starlete: 'Ne smatram se sponzorušom. Animirala sam kao hostesa u klubu i tako upoznala imućnijeg frajera'
Ilustracija /Instagram

sažeto

Imućniji frajeri lošijeg braka lako će 'pobjeći' u vezu s mlađom damom, a jedna takva ispričala nam je kako izgleda njen 'sponzorski' aranžman


100posto
15.09.2018.17:00

'Stariji je od mene više od 15 godina, ali u lijepoj smo vezi. Njegova supruga ne zna ništa, ja studiram i od njega dobivam džeparac. Plaća mi stan, lijepu odjeću, izlaske. Ne znam ni što bi ti rekla, no ne smatram se sponzorušom', priča nam starleta Iva (podaci poznati redakciji, ime djevojke je u ovom slučaju fiktivno). Više ili manje poznata u nekim domaćim krugovima, svoju priču iz više razloga priča isključivo anonimno. Bio je to jedini način da svoju ispovijest uopće otkrije.

Ne vjeruje nikome, sponzorušom se ne smatra

Pojavit će se redovito na subotnjoj špici, piti kave u 'boljem' društvu, biti viđena, napucati društvene mreže novim fotkama. Znaju li njezine bliske osobe za aferu sa starijim, imućnijim frajerom? 'Ne vjerujem nikome, neke bi me i osudile. No, meni je oduvijek bila želja pronaći ovakvu osobu. Ne iskorištavam ga, dobijem pokoji poklon, dobar stan u najmu, tamo se i nalazimo. Pošteni su nam odnosi, nema tu skrivanja ni misterija. No, detalje afere zna moja najbolja prijateljica - i nitko drugi'. Dodaje da u takvom svijetu nema pretjerano puno povjerenja.

Bavila se hostesiranjem i tako upoznala imućnijeg tipa

Kada je tek stigla u grad iz manje sredine, odmah je bila svjesna da želi što više. 'Ušla sam već na faksu u društvo koje ima novca, koje izlazi na skuplja mjesta u gradu, jede po restoranima, živi, izlazi, putuje. Njega sam upoznala u izlasku u centru grada, hostesirala sam. Privukao me, častio me cugama i do kraja večeri razmijenili smo brojeve. Nisam planirala ovakav aranžman, no dogodilo se. Bavila sam se, a radim to nekad i danas, hostesiranjem', priča Iva koja je svom sugar daddyju bijeg od poslovnih i ostalih problema.

Nema egzistencijalnih briga

Teško nam je bilo i povjerovati da priča kakve viđamo uokolo ima i u Hrvatskoj. 'Hostese, atraktivne cure - ma njima već vlasnici klubova plaćaju cuge i honorare da bi se uopće pojavile u njihovom klubu. Zna se da takve djevojke animiraju potom goste. Neke izgube kontrolu i zaglibe, treba biti pametna, ne vrludati i ulaziti iz veze u vezu. Sa svojim frajerom odlazim na putovanja izvan grada, zbog njegovog posla najčešće vikendom, kupim pokoju krpicu'. Svjesna je, dodaje, da se od ovakvog aranžmana neće pretjerano 'usrećiti', no trenutno nema egzistencijalnih briga i to je jedino što joj je važno.

Ples na rubu prostitucije? Ni slučajno!

'Dobila sam dosta toga od njega i nisam jedina. Budite sigurni da puno djevojaka na društvenim mrežama objavljuju fotke s putovanja na koja sigurno nisu išle same. Pa tko ih fotka? Zna se tko ih vodi i gdje. To je spajanje ugodnog s korisnim'. Pleše li na rubu prostitucije, kaže - ni slučajno. 'Mrzim licemjerje, ne eksponiram se pretjerano, ne zanima me život u medijima, nemam više partnera. Imam samo jednog, i on se brine za mene', priča viđena djevojka iz grada, smatrajući da se radi više o romantičnom, a manje poslovnom odnosu.

Zapravo je, priča, trebala financijsku injekciju tijekom studiranja, a u toj je fazi bila kad je upoznala frajera koji je financira. Bavila se hostesiranjem po skupljim klubovima, nosila tu i tamo pokoju reviju. 'Imate danas i puno aplikacija, a Dalmatinke i Zagrepčanke redom će ispuniti profile i tražiti sigurnost na takav način. Ja sam se zaustavila na jednom frajeru, s kojim sam već dulje vrijeme'.

Magični prag - dobra udaja

Zna se da sponzuruše diljem svijeta najvećim jackpotom smatraju dobru udaju. Prelaze time magični prag - više nisu djevojke za zabavu, već dame. Supruge koje kod kuće brinu o djeci, muževa je dužnost potom priuštiti im ono što im treba - tretmane, odjeću, dobar auto, putovanje. Nada li se tome i naša mlađahna heroina? 'Htjela bih se dobro udati, koja djevojka ne bi? Koliko mi je novac bitan? Reći ću samo da ne bih htjela biti s nekim tko ne radi ništa, želim frajera koji je ambiciozan i može mi priuštiti dobar život. Ne sramim se želje da se dobro udam. Želim lijep život i dalje, za sebe, a jednog dana i svoju djecu. Imam i vlastitih ambicija. Nema ništa loše u tome', zaključila je mlada ljepotica.

Ispovijest

hostesa

newsletter

Prijavite se na Newsletter