Drama srpske Severine uzdrmala regiju

Istukao je dva mjeseca nakon poroda, a sad ju optužuje: 'Ljubomorna je, malo smo se čupali, masnice je dobila na masaži!'


100posto
20.04.2018.12:00
Istukao je dva mjeseca nakon poroda, a sad ju optužuje: 'Ljubomorna je, malo smo se čupali, masnice je dobila na masaži!'
Instagram

sažeto

"On kaže da su živjeli u bajci... Majka mu je vjerovatno pričala ružne bajke", rekla je majka Nataše Bekvalac


100posto
20.04.2018.12:00

Proteklih dana regija bruji o obiteljskom nasilju u domu jedne od najpoznatijih srpskih pjevačica. U noći s petka na subotu Natašu Bekvalac istukao je suprug Luka Lazukić

Par se posvađao usred noći nakon što je Lazukić došao pred jutro kući pijan. Legao je u dnevnu sobu i zaspao, a oko 5 ujutro ga je probudila iznervirana supruga.

"Ležao je mrtav pijan, nije ga uspjela probuditi, vidjela je njegov telefon i crv sumnje se pojavio u njoj. Pogledala je telefon i vidjela dopisivanja s tri različite ženske osobe u kojima se jasno vide ljubavne poruke, ona je željela da popričaju i rasprave. On je ustao, probudio se onako mamuran, ustao je, psovao da je ku*va...", ispričao je Blicu Natašin otac.

Tada je nastala drama. Lazukić je postao nasilan. Tukao ju je rukama i nogama te ju je šakama udarao u ranu od carskog reza, ispričala je policiji pjevačica, koja je potkraj veljače rodila njihovu kćer. 

Puna modrica i ogrebotina nakon svega je potražila liječničku pomoć, a dijagnosticiran joj je i potres mozga.

Screenshot/Blic

Suprug, po već poznatom obrascu, kaže da je sve to laž. Poriče da ju je pretukao i optužuje ju da je lažirala napad te da je ozljede dobila na anticelulitnoj masaži. Što je, naravno, nemoguće, a to potvrđuje i njezina kozmetičarka.

Suprug: Bila je moja svetica! Sve sam joj dao!

"Samo smo se malo gurali i čupali, nisam joj ništa napravio", izjavio je Lazukić za srpski Blic. Ispričao je kako je Nataša nakon poroda bila jako ljubomorna te je stalno radila scene. 

Objasnio je da poruke sa smajlijima i srcima u njegovom mobitelu nemaju seksualnu konotaciju.

"To su moje prijateljice... poslovni partneri. Ne znam o kojim se porukama radi", rekao je.

Par se oženio na Natašin rođendan prošlog rujna na Ibizi. Idila je očito trajala samo par mjeseci.

 

...da je vazno samo ono sto se ne da kupiti❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 9, 2017 at 3:07am PDT

"Bila je moja svetica! Sve sam joj dao! Kada sam joj spomenuo da bi trebali smanjiti troškove troškove, počeo je pakao. Nemam novac za njene hirove", sasuo je drvlje i kamenje po još zakonskoj supruzi Lazukić, kojeg se tereti za krivično djelo nasilja u obitelji jer je supruzi nanio lakše tjelesne ozljede.

Beogradski sud u ponedeljak mu je izrekao mjeru udaljenja iz stana do 30 dana te zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao.

Kako pišu srpski mediji, ovo mu nije prvi put da je optužen za nasilničko ponašanje. Zbog tučnjave u New Yorku mu je 2011. trajno zabranjen ulazak u SAD Države. Tada je u jednom noćnom klubu brutalno pretukao američkog državljanina.

'Njihovo izjavljivanje ljubavi bilo je odvratno'

"On kaže da su živjeli u bajci... Majka mu je vjerovatno pričala ružne bajke", rekla je Natašina majka nakon svega.

Ispričala je da se on od početka ponašao loše i prema njoj. Otvoreno joj je rekao pri prvome susretu da nema običaj družiti se sa svekrvama. Kaže da je i njezinu kćer 'fizički, ekonomski i psihički maltretirao'.

Vidjela sam u petak da nešto ne štima. I kad su bili zajedno to je bilo takvo izjavljivanje ljubavi da je to odvratno. On je manipulator.

 

6 years ago...@kristinabekvalac @alekraka @djordje_stojic

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 21, 2017 at 8:55am PDT

Pjevačici će ovo biti treći razvod. Njezin komentar razvoda od drugog supruga Ljube Jovanovića lani u srpnju može se preslikati i na njenu današnju dramu kroz koju prolazi.

Od razvoda je puno stresnije ono što mu prethodi

"U javnosti se na moj razvod gledalo kao da je to nešto što se desilo odjedanput, ali to je zato što nisam išla od jednog do drugog medija i kukala kako mi je loše u braku. Bez obzira što se na razvod gleda kao na jednu od najstresnijih stvari u životu, svakako je, ali mnogo je stresnije ono što prethodi razvodu. Razvod je generalno samo stvar odluke. U principu se nitko ne razvodi zato što mu je dobro", rekla je tad.

Pop pjevačica je nakon incidenta podnijela zahtjev za razvod i traži potpuno skrbništvo nad njihovom kćerkom Katjom. Lazukić je pak podnio krivičnu prijavu protiv Nataše, kojom je tereti za krivično djelo lažnog prijavljivanja. 

Saslušanje Lazukića, Bekvalčeve i njihove dadilje, koja je u trenutku sukoba bila u stanu, zakazano je za 24. travanj.

razvod

nasilje u obitelji

Nataša Bekvalac

Luka Lazukić

newsletter

Prijavite se na Newsletter