Najsretnije razdoblje

Ivana Kovač nakon poroda osjeća se sjajno i uživa u majčinstvu


100posto
06.12.2017.18:55
Ivana Kovač nakon poroda osjeća se sjajno i uživa u majčinstvu
Biljana Gaurina / CROPIX

sažeto

Pjevačica je prvo dijete dobila s partnerom Elvirom Hasanhodžićem, a djevojčici su dali ime Elena


100posto
06.12.2017.18:55

Pjevačica Ivana Kovač prije četiri mjeseca rodila je kćer Elenu. Lijepa Dalmatinka osjeća se sjajno, a u dobru se formu vratila jako brzo. Jedno od najbitnijih životnih trenutaka je rođenje djeteta, stoga se Ivana putem društvenih mreža zahvalila liječnicama Jadranki Balen Žuklić i Ljerki Eljugi što su brinule o njezinom zdravlju tijekom trudnoće i nakon poroda.

Promo

- Zahvalna sam na svoj pomoći doktorici Žuklić. Iznimno je važno da majke, naročite one koje će to biti po prvi puta, budu vrlo dobro informirane i vođene kroz trudnoću. Mnogo je nepoznanica s kojima se susrećemo i prava informacija je nekad od presudne važnosti! Apeliram na sve mlade mame da brinu o zdravlju i nakon poroda -  izjavila je Ivana Kovač.

Konzultacije o vlastitom zdravlju i redovite ginekološke kontrole nakon poroda važne su kako bi se spriječile eventualne komplikacije ili problemi koji mogu nastati uslijed promjena na tijelu žene za vrijeme i nakon poroda, poručile su Ivana i njezina liječnica.

Pjevačica je prvo dijete dobila s partnerom Elvirom Hasanhodžićem. Djevojčici su dali ime Elena, a najponosniji na nju je njezin djed, Ivanin otac i glazbena legenda, Mišo Kovač.

trudnoća

dijete

beba

Ivana Kovač