Sandra Perković, spavaš li mirno?

Izgleda kao prava 'instagramuša', no Splićanka je svjetska prvakinja i prebila bi vas dok ste trepnuli!


Barbara Marinović
21.01.2019.17:00
Izgleda kao prava 'instagramuša', no Splićanka je svjetska prvakinja i prebila bi vas dok ste trepnuli!
Foto: Instagram

sažeto

Helena Jurišić svjetska je prvakinja u kick i tajlandskom boksu, a prate je i komentari da je jedna od najljepših svjetskih sportašica


Barbara Marinović
21.01.2019.17:00

Helena Jurišić pojavila se nedavno s roditeljima na proslavi 50 godina karatea u Splitu, a svega koji dan ranije proslavila je i svoj 27. rođendan. Ova borbena djevojka svojim roditeljima je pravi ponos jer je svjetska prvakinja u kick i tajlandskom boksu. Po mnogima je, usto, Splićanka i jedna od najljepših svjetskih sportašica. U zemljama u kojima je boks nešto popularniji spot, Helena ima status prave zvijezde.

Foto: CROPIX

Ljubav i interes prema boksu stigao je iz obitelji, njezin otac bio je boksač, a kasnije se tim sportom bavio i njezin brat. Da ne znate o kome se radi i sretnete slučajno Helenu na ulici, pomislili biste prije da se radi o modelu koji pozira za Instagram i poneka street style izdanja nego o djevojci koja je u ringu.

To ne znači, doduše, da joj Instagram izdanja nisu reprezentativna! Toliko da nam se čini da ima potencijala postati nova Sandra Perković. Vrhunska je sportašica i sjajno izgleda pa joj je, kao i Sandri, marketinški potencijal veliki!

Foto: CROPIX

Sandra Perković

Helena Jurišić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter