Socijalna radnica Lucija

Iznimno samozatajna: Atraktivna crnka Duvnjaka voli od srednje škole, no s medijima nikad nije komunicirala


Barbara Marinović
21.10.2018.09:00
Iznimno samozatajna: Atraktivna crnka Duvnjaka voli od srednje škole, no s medijima nikad nije komunicirala
Screenshot/Instagram

sažeto

Lucija Žulj drži se po strani kada su u pitanju intervjui, mediji, obožavatelji...


Barbara Marinović
21.10.2018.09:00

Domagoj Duvnjak jedan je od najboljih rukometaša svijeta, a karijeru gradi u Njemačkoj. Dugo vremena već dijeli tamo život sa svojom djevojkom Lucijom Žulj. Vole se već više od desetljeća, zbog njega je Lucija s 20 godina odselila u Njemačku i tamo nastavila studij socijalnog rada. Iako je velika prijateljica Nikoline Lacković te u dobrim odnosima i s ostalim partnericama naših rukometaša, Lucija je otpočetka Duvnjakovog uspješnog puta odlučila ne eksponirati se medijski.

Izjave i intervjue nije sklona davati, uživa u svojoj samozatajnosti i privatnosti iznad svega. Lijepa crnka vjerojatno je među najtišim ženama hrvatskih sportaša, no ako je suditi po objavama njenog dečka na Instagramu, prilično je vesela i vedra. Redovito Duvnjak ističe da je zaljubljen u njezin osmjeh i vedrinu, a svjestan je da mu upravo ona i teže trenutke u karijeri čini lakšima.

 
 
 
View this post on Instagram

Nas dvije♥️....#freundefürimmer#njemackeseke#kume#kiel

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on Sep 1, 2018 at 12:00pm PDT

Ovaj par u vezi je praktički od djetinjstva. Zaljubili su se u đakovačkoj srednjoj školi, sjedili su jedno blizu drugog i simpatiju prema Luciji Duvnjak nije skrivao od prvog razreda. No, nije ona odmah pala na njegov šarm pa se morao potruditi, a to je i napravio tako što ju je osvojio preko njezine prijateljice. Tako su negdje od 16., 17. godine nerazdvojni. Zbog njega se doselila u Njemačku, gorljivo navija i prati rukomet, a popularnost u širem smislu je ne zanima. Tako i svoj Instagram drži zaključanim. Neopterećena Lucija i time je pokazala da samo želi biti na miru.

 
 
 
View this post on Instagram

Sretan rodjendan ti moja, vjecno nasmijana djevojcice 🥂🎉🎊 #myangel #thisgirlthissmile #birthdaygirl #mysunshine

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on Jan 8, 2018 at 4:23am PST

Domagoj Duvnjak

Lucija Žulj

Nikolina Lacković

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter