Kult koji je doveo do razdora obitelji

Je li scijentologija kriva što Nicole Kidman u svojim govorima ne spominje posvojenu djecu?


Mirjana Filipović
09.01.2018.11:25
Je li scijentologija kriva što Nicole Kidman u svojim govorima ne spominje posvojenu djecu?
Reuters

sažeto

Scijentološka crkva opovrgava ove navode, no Nicole s kćerkom Isabellom i sinom Conorom nije fotografirana više od 11 godina


Mirjana Filipović
09.01.2018.11:25

Nakon što Nicole Kidman na dodjeli Zlatnih globusa u nedjelju po tko zna koji put nije spomenula djecu koju je posvojila s Tomom Cruiseom, na društvenim mrežama povela se rasprava o razlozima zbog kojih glumica ignorira postojanje Isabelle (25) i Connora (22).

Profimedia

Naime, glumica je na pozornici odala počast samo svojoj mlađoj djeci, kćerkama Sunday Rose i Faith Margaret koje je dobila u braku sa suprugom i glazbenikom Keithom Urbanom. Nicole je isto činila i u prethodnim obraćanjima publici, a kao razlog tome, Daily Mail navodi dokumentarac 'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' u kojem se ističe kako je upravo scijentologija - koju nazivaju i kultom poznatih, kriva za razdor između holivudske glumice i njezine djece.

Reuters

I dok je spomenuta crkva ove navode demantirala, Nicole je izabrala da o scijentologiji neće govoriti.

Glumica se ovoj religiji priključila kad je bila u braku s Tomom Cruiseom koji je veliki zagovornik ovog pokreta, no Kidman je iz kulta izašla nakon što se rastala od glumca. Unatoč tome, njihova djeca Isabella i Connor su scijentologiji ostali i dalje privrženi, u sekti su odgojeni, a s majkom navodno ne pričaju godinama.

- Moja djeca su scijentolozi i ja to poštujem - samo je kratko jednom prilikom izjavila Nicole.

Leah Remini pak, glumica i bivša pripadnica scijentologije, u svojoj knjizi naslova 'Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology' piše da Nicole nakon izlaska iz sekte podvrgnuta programu naziva 'Suppresive Person' koji označava postupak u kojem su nekadašnji scijentolozi odsječeni od obitelji.

Profimedia

Scijentološka crkva i ovo je demantirala, no činjenica je da Nicole sa svojom posvojenom djecom ne komunicira, pa tako nije bila ni na Isabellinom vjenčanju 2015. godine. Glumica sa sinom i kćeri nije fotografirana više od 11 godina.

star vibes

djeca

karijera

Nicole Kidman

gluma

scijentologija

Zlatni globusi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter