No Comment by vaša Ljubica

Jedan od najpoznatijih i najzgodnijih hrvatskih sportaša ljubi udanu, stariju ženu! Zaljubila se, u pravoj je agoniji, a u javnosti je i sama poznata


100posto
11.01.2019.11:15
Jedan od najpoznatijih i najzgodnijih hrvatskih sportaša ljubi udanu, stariju ženu! Zaljubila se, u pravoj je agoniji, a u javnosti je i sama poznata
Foto: iStock/Ilustracija

sažeto

Vaša Ljubica ovog puta govori o zabranjenoj ljubavi koja se dogodila jako poznatom hrvatskom sportašu


100posto
11.01.2019.11:15

Dragi moji,

Vratila sam se sa svog godišnjeg, propala mi 'štela' za Dubai pa sam se odlučila ranije vratiti doma. I dobro da jesam, vidim da se događa svega i svačega! Išla sam na skijanje, skoro me zatrpala lavina, sve dok sam tamanila odmrznute sarme. Sve dotad me dobro išlo - red od doma uzetih sarmi, red početničkog skijanja, red priče uz umjetnu vatricu i kuhano vino. Milina.

Lavina - snježna i tračerajska, zatrpala me u potpunosti. No, skupila sam pristojan broj lajkova na moj život u snijegu. Jedino što me muči jest greška koja mi se potkrala i koju si ne mogu oprostiti. Ostala sam bez fotke u badiću na snijegu. Vidim da je to sad hit, a ja je nisam 'okinula'. Je**š bubrege, mjehur i jajnike. Učinila sam neoprostiv propust.

Svila i kadifa

Da sam išla u toplije krajeve, to ne bi bio problem. Svila i kadifa nisu me oplahnule u egzotičnim krajevima, treba to platiti. Tko mi je kriv što na vrijeme nisam odlučila naći cimerice iz Rumunjske i Bugarske i biti instruktorica, menadžerica kluba, hostesa, možda čak (da je Bog sreće dao) i modna dizajnerica? Drage moje Hrvatice i Hrvati, kriva sam si sama.

Foto: iStock

Zabranjeni trokut

A kad smo kod krivice, priča se o jednoj novoj ljubavi. Ne onoj na koju svi mislite, koja je javna i potvrđena! Radi se o potpuno ilegali, koja bi mogla dovesti do razvoda! Naime, mladi sportaš, miljenik žena, zgodan, bogat, mnogima simpatičan dečko, našao se u 'zabranjenom trokutu'. Mnoge bi se usrećile s njim, posjetile i najelitnija skijališta i odmorišta, jele puno bolje od odmrznute sarme, no ne pogleda Bog svakog isto.

Udana i starija, Bog ga pomogao

Tako je naš sportaš bacio oko na udanu, i od njega stariju, damu. U javnosti je znaju, no nije, kako bi se popularno reklo, A klasa. No, ako se jednog dana obznani koga tajno ljubi, dama bi se strelovitim koracima brzo popela do samog vrha! Garantiram vam, ulizivanje bi krenulo sa svih strana. Zaljubila se žena, kažu da je u pravoj agoniji zbog svega. Dečko je fatalan, a ni ja ni vi nismo tu da osuđujemo. Dok sam skijala na trećerazrednom skijalištu, prosvijetlilo me. U 2019. dijelimo samo ljubav. Pa makar ona bila i zabranjena.

Foto: iStock

Ljubi vas vaša Ljubica,

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna!

Scena kolumna

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter