Uvijek iskrena glumica

'Jedem što god želim, ako hoću pizzu pojedem ju, ali onda se 'ubijam' u teretani'


Ines Madunić
31.08.2018.09:00
'Jedem što god želim, ako hoću pizzu pojedem ju, ali onda se 'ubijam' u teretani'
Profimedia

sažeto

Jennifer Lawrence otkrila je tajnu svoje linije


Ines Madunić
31.08.2018.09:00

Glumica Jennifer Lawrence jedna je od najplaćenijih holivudskih zvijezda, a u posljednjih nekoliko godina i jedna od najzaposlenijih. U novom intervjuu za Vogue otkrila je da se stresa rješava tako što se stalno žali na svoj prekrcani raspored i jede.

"Ne volim kad ljudi kažu: 'Jedem samo ovo ili samo ono.' Ja jedem. Nisam baš stroga s prehranom. Ako hoću jesti pizzu, pojedem ju. Ali, zatop vježbam više nego što je normalno jer želim izgledati na određeni način i želim da mi odjeća stoji. Fotografiraju me kad to ne želim i postoji određeni pritisak da uvijek moram izgledati dobro", rekla je Jennifer.

Kaže da joj je lakše 'ubijati se' u teretani nego zabraniti samoj sebi određenu hranu. Lawrence najčešće radi kombinaciju pilatesa i kardio vježbi.

Što se tiče beauty rutine, kaže da šminku u privatno vrijeme ne nosi.

"Uvijek stavim kremu za sunčanje, stavim sjajilo, kosu skupim u pundžu, a nikuda ne idem bez sunčanih naočala", rekla je Jennifer.

Profimedia

Glumica je ove godine godišnji odmor provela u Italiji s novim dečkom Cookeom Maroneyom, direktorom umjetničke galerije.

glumica

dijeta

vježbanje

Jennifer Lawrence

pizza

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter