Kaže da ju je zlostavljala

'Jedino što volim oko svoje majke je to što je mrtva, bila je čudovište'


Ines Madunić
13.09.2017.09:55
'Jedino što volim oko svoje majke je to što je mrtva, bila je čudovište'
Reuters

sažeto

Pjevačica se otvorila slavnom psihologu dr. Philu o svojim problemima s mentalnim zdravljem


Ines Madunić
13.09.2017.09:55

Irska pjevačica Sinead O'Connor (50) gostovala je kod slavnog psihologa dr. Phila s kojim je razgovarala o svojim problemima s mentalnim zdravljem, a prvi put je progovorila o odnosu sa svojom pokojnom majkom, za koju tvrdi da ju je zlostavljala u djetinjstvu.

"Moja majka je imala sobu za mučen je. Uživala je u zlostavljanju. Dok me tukla tjerala me da govorim: 'Ja sam ništa.' Govorila mi je da sam zlo, da se nikad nisam trebala roditi. Rekla bih da je bila opsjednuta, ali ne vjerujem u te stvari. Bila je čudovište. Mrzim to što je ne mogu voljeti. Jedino što volim o njoj je to što je mrtva", rekla je Sinead.

Njezina majka Marie poginula je u prometnoj nesreći kad je pjevačica imala 19 godina. U posljednjih nekoliko godina Sinead se bori s mentalnim zdravljem. Prvo joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, a prošlog mjeseca objavila je uznemirujući video na Facebooku u kojem je govorila o suicidalnim mislima.

"Prije dvije godine imala sam histerektomiju (kirurško odstranjivanje maternice, op.a.) i poslali su me kući nakon dva dana u bolnici. Nisam dobila nikakve hormone, nitko mi nije dao savjet kako da se nosim sa svim tim. Ušla sam u menopauzu i nisam znala što se događa. Poludjela sam, htjela sam se ubiti jer se nisam znala nositi sa svim tim", rekla je Sinead.

Kaže i kako ne krivi svoju obitelj što joj se ne javljaju jer je "obiteljima mentalno oboljelih jako teško". Pjevačica kaže i da se sada osjeća dobro.

mentalno zdravlje

Sinead O'Connor

suicidalne misli

Podijeli članak