VIDEO: Kako je Loša napisao 'Bolje biti pijan nego star'

'Jedna djevojka stvarno nije došla na naš spoj kod Prve gimnazije, nakon toga napisao sam naš veliki hit'


Ines Madunić
12.02.2018.19:00
'Jedna djevojka stvarno nije došla na naš spoj kod Prve gimnazije, nakon toga napisao sam naš veliki hit'

sažeto

Frontmen Plavog orkestra ispričao nam je kako je napisao jednu od najvećih uspješnica benda


Ines Madunić
12.02.2018.19:00

Jeste li ikad bili na tulumu na kojem netko nakon veće količine alkohola nije zavapio: "Bolje biti pijan nego star"? Mala je vjerojatnost za to. Jedna je to od pjesama koju svi znaju i nezaobilazan je dio odrastanja na cijelom Balkanu.

Autor je Saša Lošić Loša, pjevač i frontmen Plavog orkestra, koji nam je ispričao koja je bila inspiracija za pjesmu, i to u pauzama od pripremanja velikog koncerta grupe u zagrebačkom Domu sportova. Ako se dobro sjećate riječi, sve počinje propalim ljubavnim sastankom ispred Prve gimnazije. Loša kaže da se to stvarno i dogodilo, a što je bilo dalje - saznajte u videu.

Plavi orkestar u Zagreb stiže u subotu, 17. veljače u sklopu velike "Everblue" turneje, dva dana nakon ljubljanskog koncerta u Areni Stožice. Jedan od najvećih nastupa u sklopu turneje dogodio se prošlog ljeta u Sarajevu, ispred Vječne vatre, gdje je Orkestar nastupio pred 50.000 Sarajlija. Upravo s tog koncerta dolazi i novi singl i spot "Kad ti ljubav ime prozove (live)", kojim bend najavljuje prvi live album u karijeri.

Preostale ulaznice za koncert možete i dalje kupiti u sustavu Eventima, putem eventim.hr, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu.

koncert

pjesma

nastup

turneja

hit

Plavi orkestar

Saša Lošić Loša

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter