Fatalna Ana Sasso

Jedna od najljepših Hrvatica svih vremena iza sebe ima dva propala braka i neuspjelu glazbenu karijeru


Barbara Marinović
11.08.2018.09:00
Jedna od najljepših Hrvatica svih vremena iza sebe ima dva propala braka i neuspjelu glazbenu karijeru
CROPIX

sažeto

Ana Sasso bila je osamdesetih godina san većine mladića...


Barbara Marinović
11.08.2018.09:00

Ana Sasso i danas svojom ljepotom privlači pozornost medija, a nema tko se neće diviti sjajnoj liniji danas 55-godišnje ljepotice. Zgodna je Splićanka bila i ostala, a javna scena upoznala ju je zaista davno. Sasso je u rujnu 1982. godine u Banja Luci postala Miss Jugoslavije. Predstavljala je tada mlada Splićanka tako Jugoslaviju na svjetskom izboru u Londonu. Prehodila je tome kratka manekenska karijera, no izbor za Miss vinuo ju je u zvijezde u domovini. Ono što joj je priskrbilo status seks simbola za sva vremena bila je reklama za Pipi. Reklama je snimala na Bačvicama 1983. godine, a prizori seksi, mokre Ane urezali su se tada u pamćenja mnogih mladića.

Nije ostvarila pretjerano zapaženu inozemnu manekensku karijeru, što zbog ljubavi, što zbog nedostatka u to vrijeme agencija koje bi se za Sasso pobrinule. No, pokušavala se godinama pomoću slave stečene na ljepoti probiti u svijetu glazbe. Snimila je tako svojedobno duet s Danijelom Popovićem, a znala je Ana nastupati i na večerima šlagera te je snimila i duet s klapom Šibenik.

Kad je ljubavni život u pitanju, iza Ane su dva braka. Prvi suprug splitske ljepotice bio je pokojni poduzetnik Nenad Teklić-Baro, a drugi Igor Franceschi. Bila je u petogodišnjoj bračnoj zajednici s Barom, a početkom 2000-ih ušla u brak s Franceschijem. Bilo je to bajkovito vjenčanje i mnogi su predviđali da je zauvijek. Ipak, 2004. godine sporazumno su se Ana i Igor rastali. Na treći brak se Sasso još nije odlučila, no već je dulji niz godina u vezi s liječnikom Hrvojem Tomasevićem. Tijekom turbulentne veze svojedobno su i prekinuli, no pomirili su se te su zajedno već dulji niz godina. Hoće li se odlučiti jednog dana i na treći brak, samo legendarna manekenka zna.

Ana Sasso

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter