Kardashian skandal na vrhuncu

Jedna od Tristanovih ljubavnica je trudna, a Khloe je dobila ranije trudove?


Ines Madunić
12.04.2018.09:10
Jedna od Tristanovih ljubavnica je trudna, a Khloe je dobila ranije trudove?
Profimedia

sažeto

Košarkaš je prevario Khloe Kardashian s nekoliko žena, koliko se sad zna, a jedna je, čini se, trudna


Ines Madunić
12.04.2018.09:10

NBA košarkaš Tristan Thompson (27) nije prevario Khloe Kardashian (33) samo sa striptizetom Lani Blair, nego i s još barem dvije žene. Britanski Daily Mail piše kako je izvjesna Stephanie na svoj Instagram profil stavila snimku seksa s Tristanom, screenshotove njegovih seksi poruka, ali i napisala da je trudna.

Instagram

Stephanie je nakon toga zaključala svoj Instagram profil koji je sada privatan. Vjeruje se da je ona jedna od djevojaka koja je u listopadu prošle godine snimljena s Thompsonom u klubu u Washington DC-u.
Thompsona su prošli vikend snimili u njujorškom klubu kako se ljubi s djevojkom, a kasnije su se pojavile snimke kako ju vodi u svoj hotel. Izašli su nakon 48 sati. Nju su identificirali kao striptizetu Lani Blair.

Navodno je bilo još žena s kojima je košarkaš varao Khloe Kardashian te to traje cijelu njihovu vezu.

Reality zvijezda trudna je i treba roditi svakog trenutka. Navodno je zbog stresa dobila trudove, a cijela njezina obitelj na putu je prema Clevelandu. Khloe se preselila tamo jer Tristan igra za klub Cleveland Cavaliers, a sad se navodno želi vratiti u Los Angeles što prije kako bi se maknula od njega.

Neki izvori tvrde kako je "potpuno poludjela" kad je vidjela snimke kako ju Tristan vara te kako ne može vjerovati da je to mogao učiniti njoj i njihovoj još nerođenoj kćeri.

Thompson se u srijedu pojavio na utakmici Cavaliersa protiv New York Knicksa gdje su ga navijači izviždali kad se pojavio na terenu. Jedan od posjetitelja utakmice nosio je natpis: "Volimo Khloe".

trudnoća

prevara

Khloe Kardashian

Kardashians

Tristan Thompson

preljubnik

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter