Detalji braka s Jacksonom

Jednom je upalila svjetlo u spavaćoj sobi, a on je počeo vrištati jer nije htio da ga vidi bez šminke. Volio je perverzne igrice među plahtama


Ines Madunić
22.03.2019.08:00
Jednom je upalila svjetlo u spavaćoj sobi, a on je počeo vrištati jer nije htio da ga vidi bez šminke. Volio je perverzne igrice među plahtama
Profimedia

sažeto

Lisa Marie Presley prijateljima je ispričala neke bizarne detalje o braku s Michaelom Jacksonom


Ines Madunić
22.03.2019.08:00

Kći kralja rock'n'rolla Lisa Marie Presley svojedobno je bila u braku s kraljem popa Michaelom Jacksonom, a upoznali su se kad su protiv njega prvotno bile podignute optužnice za pedofiliju.

Kako se to ponovno aktualiziralo zbog dokumentarnog filma "Leaving Neverland", sad se opet priča o svim mogućim aspektima Jacksonovog privatnog života.

S Lisom Marie bio je u braku dvije godine, a sve je počelo 1992. godine. Kako su uskoro krenule sumnje, pa i optužbe protiv Jacksona za seksualno iskorištavanje djece, on je postao ovisan o njezinoj emocionalnoj potpori.

"Imala sam osjećaj da su ga krivo optužili i da nije napravio ništa loše. Bila sam zabrinuta zbog njegovog emocionalnog stanja i osjećala sam da ga mogu spasiti. Htjela sam to", rekla je Lisa Marie. Ona ga je i nagovorila da se nagodi izvan suda te da ode na liječenje od ovisnosti o tabletama za smirenje.

O detaljima njihovog dvogodišnjeg braka često je pričala prijateljima, a neke stvari objavljene su u knjizi J. Randyja Taraborrellija "Michael Jackson: The Magic and the Madness".

Profimedia

"Probudila bi se, a njegova je šminka bila razmazana po posteljini. Kad je jednom upalila svjetla prije nego što su počeli voditi ljubav, on je navodno počeo vrištati da ga ne gleda. Otrčao je u kupaonicu prekrivajući lice rukom. Vratio se nakon 20 minuta s punom šminkom i zaogrnut kućnim ogrtačem. Nije htio da ga vidi bez šminke čak ni tada", stoji u knjizi.

Lisa Marie također je ispričala kako je volio perverzne igrice i igranje uloga u krevetu, no tu je stala.

Ispričala je još i kako je najčešće htio seks u stajaćem položaju, kao i da je često pjevao i skvičao za vrijeme seksa.

"Inzistirala je da spavaju zajedno prije vjenčanja jer se htjela uvjeriti da će ispunjavati svoje bračne dužnosti. Kasnije je rekla da je taj prvi seks najbolji koji je imala u životu", stoji u knjizi.

Razlog razvoda nije otkrila. Njoj je to bio drugi brak, prije Jacksona bila je s Dannyjem Keoughom četiri godine, a treći put udala se za Nicolasa Cagea, s kojim je bila od 2002. do 2004. Četvrti put udala se za glazbenika Michaela Lockwooda, s kojim je ostala najduže, od 2006. do 2016. godine, kad su se rastali, iako nikad nisu službeno finalizirali razvod.

seksualni život

Michael Jackson

Lisa Marie Presley

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter