Trebali su ostati skupa

Još plačemo: Nikad nismo prežalili prekide ovih parova u serijama i filmovima


Ines Madunić
19.04.2018.19:00
Još plačemo: Nikad nismo prežalili prekide ovih parova u serijama i filmovima
Getty Images

sažeto

Znamo da ste navijali za Buffy i Angela - svi smo


Ines Madunić
19.04.2018.19:00

Često se s fikcionalnim likovima poistovjetimo i više nego što bismo trebali. Pogotovo ako bingeate neku seriju ili vam je film stvarno dobar. Malo previše uživljavanja u priču i živote likova može nam dobro doći ako želimo ne misliti o vlastitom životu. Većinu ćemo priča s malih i velikih ekrana zaboraviti, ali neke ipak ne možemo izbaciti iz glave - čak i godinama poslije.
Evo nekog izbora naših omiljenih izmišljenih parova koji su trebali ostati zajedno - dodajte svoje!

Rose i Jack (Titanic)

Samo ćemo reći - bilo je mjesta na tom komadu drva. Da, znamo da priča ne bi bila ista, ali možda je mogla biti bolja. Zamislite samo kako bi svijet bio ljepše mjesto da su Rose i Jack preživjeli i počeli iznova, bez tereta društvene klase i njezine obitelji koja bi ih željela razdvojiti. Rose i Jack zauvijek.

Robin i Barney (Kako sam upoznao vašu majku)

Postoji li itko tko je bio zadovoljan krajem ove serije? Ted Mosby totalni je kreten i drama queen i Robin je zaslužila bolje od tipa koji je uporno želi promijeniti, ali to ne želi priznati naglas. Barney nije savršen, ali je njegova ljubav prema Robin bila iskrena. Svima je jasno da bi funkcionirali puno bolje nego ona i Ted.

Buffy i Angel (Buffy, ubojica vampira)

Da, ok, on je vampir, a ona ubojica vampira, na papiru zvuči prilično loše, ali, dajte, molim vas. Buffy i Angel bili su savršen spoj, a on se jako trudio živjeti protiv svoje prirode. I što je najbolje, ne samo zbog nje, nego inače. Nismo sretni jer njih dvoje nisu sretni.

Rachel i Joey (Prijatelji)

Je li itko stvarno navijao za Rachel i Rossa? Užasan par koji nikako nije imao smisla. Ross je stalno imao potrebu biti pametniji od Rachel i svoje komplekse je preslikavao na nju, pokušavajući je natjerati da se osjeća loše zbog bilo čega. A Joey se zaljubio u nju dok je bila trudna i brinuo se za nju. Šteta, baš šteta.

Susan i Mike (Kućanice)

Budimo realni, devet sezona svi smo navijali za njih, a onda njega samo ubiju. Jednostavno nije pošteno. Smušena Susan i smireni Mike bili su savršen par i nadopunjavali su se u svakom pogledu.

Jack i Ennis (Planina Brokeback)

Samo zato što je nepošteno. Znamo da nije bilo realno da dva kauboja žive sretno do kraja života, ali kako se pomiriti s takvim tužnim krajem? Jack i Ennis bili su stvoreni jedno za drugo, ali presudilo im je društvo. Uvijek ćemo plakati nad njihovom sudbinom.

Cristina i Owen (Uvod u anatomiju)

Iskreno, iz ove serije mogli bismo navesti barem deset parova koji su trebali ostati skupa, kao i onih koji nisu, ali Cristina i Owen bili su nam možda najdraži. Općenito, Cristina je svima najdraža, a iako nam je jasno zašto nije mogla biti s Owenom, to nas ne sprečava da maštamo o njihovom sretnom kraju.

Mia i Vincent (Pakleni šund)

Ta kemija, ta zabranjena ljubav, ta nestabilnost, taj ples... Svi smo htjeli da se to dogodi, ali realno smo znali da neće. Jer Quentin Tarantino. Cijenimo njegove redateljske napore, ali svejedno - Mia Wallace i Vincent Vega <3

star vibes

tv serija

filmovi

prijatelji

Titanic

Uvod u anatomiju

Očajne kućanice

Kako sam upoznao vašu majku

Buffy ubojica vampira

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter