Holivudski misteriji

Još zapravo ne znamo zašto su Nicole Kidman i Tom Cruise prekinuli


Ines Madunić
09.10.2017.14:40
Još zapravo ne znamo zašto su Nicole Kidman i Tom Cruise prekinuli
Getty Images

sažeto

Ok, pretpostavljamo da je scijentologija imala neke veze s time, ali zbog čega su se stvarno rastali?


Ines Madunić
09.10.2017.14:40

U braku su bili 11 godina i jedan su od najljepših holivudskih parova, zajedno su glumili u tri filma i dominirali scenom, gdje god da se pojave. Posvojili su dvoje djece i činilo se da imaju jedan od najčvršćih brakova u showbizu. No, Tom Cruise (55) podnio je zahtjev za rastavom od Nicole Kidman (50) 2001. godine i bajka se rasplinula. Nagađalo se da je razlog negdje u scijentologiji, čija Nicole nije htjela biti članica, no nijedno nikad nisu pričali o pravim razlozima razilaženja.

Nicole je otad pronašla ljubav s country pjevačem Keithom Urbanom (49), s kojim ima dvoje djece, a Tom je dobio dijete s Katie Holmes (38) te se ponovno rastao i zasad je single.
On je puno manje od Nicole pričao o njihovom prekidu.

"Odgojili smo djecu zajedno... Puno volim Nic, to uopće nije upitno", rekao je svojedobno, a kasnije je izajvio i kako su "u odličnim odnosima" te da "želi da Nicole bude sretna".
Australska glumica češće je pričala o njihovom odnosu prije i poslije razvoda, no nije mnogo toga otkrila o razlogu prekida. Ipak, barem smo dobili nekakav uvid u njihovu vezu.

"Bila sam tako mlada kad sam se udala. Danas gledam na to i pitam se kako. Gledajte Taylor Swift, ona ima 26 godina. Ja sam s 27 imala dvoje djece i bila udana četiri godine. Ali, to sam htjela. Ludo sam se zaljubila u Toma. Otišla bih na kraj svijeta za njega", rekla je. Nicole je izjavila i kako je njihov zajednički život bio "savršen" te da joj je zbog toga bilo užasno teško kad su se razveli.

"Bio je to šok za mene. To je bila jako dobra veza. Mislim da smo skrenuli s puta. Bila sam tako povrijeđena da sam mislila da mi se ljubav i brak više nikad neće dogoditi", rekla je glumica. No, očito je dio problema bio u tome što je Tom veća zvijezda od nje.

"Postala sam slavna kad sam bila vrlo mlada. Postala sam slavna jer sam bila nečija supruga. Moji prvi filmovi nisu bili tako dobri pa sam uvijek pokušavala biti u sjeni. Mislila sam da ne zaslužujem biti tamo. Išli bismo na Oscare i ja sam mislila da sam tamo da njega podržim. Osjećala sam da je moj posao da obučem lijepu haljinu i da me vide, a ne da me čuju", izjavila je glumica nedavno. Kao što je i sama rekla, nikad neće pričati o razlozima rastave.

"Ne želim ništa oduzimati od naših 11 godina s tim čovjekom jer su mi bile jako važne. Nije bilo loše. Želim poštovati taj brak za ono što je bio, i nikad ne bih govorila o tome zašto više nismo zajedno", kaže Nicole.

star vibes

brak

razvod

Nicole Kidman

Tom Cruise

Katie Holmes

Keith Urban

Podijeli članak