HRVATSKI VIKEND ZA OPUŠTANJE

Julia Roberts sa suprugom i djecom uživa u ljepotama Splita, prošetala je i rivom


Iris Hazler
23.09.2017.16:35
Julia Roberts sa suprugom i djecom uživa u ljepotama Splita, prošetala je i rivom
Profimedia

sažeto

Slavna glumica došla je posjetiti supruga koji snima morske scene za Netflixov film ‘Ibiza’


Iris Hazler
23.09.2017.16:35

Zgodna žena je stigla u Split! Popularna glumica je, prema pisanju Slobodne Dalmacije, odsjela u hotelu Radisson Blue, a u Splitu će uživati do nedjelje. Razlog dolaska Julie Roberts je posjet suprugu, Dannyju Moderu, koji trenutno tamo snima morske scene za Netflixov film ‘Ibiza’.

Splićani su, po svom dobrom običaju, krenuli sa šuškanjima. Spominju kako su glumicu u subotu ujutro vidjeli na Rivi, ispred Svetoga Frane, a pričaju i kako je pila kavu u hotelskom kafiću na Trsteniku s pogledom na more.

Nekoliko prodavačica u centru grada se također kune kako je riječ baš o Juliji. U trgovine navodno nije ulazila, a gradom se prošetala, tvrde, u 'običnoj' odjeći, u čizmama i s kapom na glavi, u pratnji supruga i djece, piše Slobodna Dalmacija.

Iz Beograda je pobjegla zbog pretjerane pažnje javnosti

Dok je poznati par ovoga ljeta boravio u Beogradu, najavljivao se njihov dolazak u Split, koji se ipak dogodio ovoga vikenda.

Holivudska glumica u srpsku je prijestolnicu došla s mužem filmašem Danielom Moderom i njihovo troje djece. Julia je navodno nakon samo par dana pobjegla iz Beograda jer joj je smetala tolika medijska pratnja. 

Split

Julia Roberts

Daniel Moder

Podijeli članak