Njezina slava ne blijedi

Julijin osmijeh i dalje je tu, a ponosno nosi i bore na licu koje su u Hollywoodu nepoželjne


Mirjana Filipović
19.06.2017.10:50
Julijin osmijeh i dalje je tu, a ponosno nosi i bore na licu koje su u Hollywoodu nepoželjne
Profimedia

sažeto

Julia Roberts ovih je dana snimala reklamu za talijanski modni brend, a s vrećicama u ruci, mnoge je podsjetila na scenu iz filma 'Zgodna žena'


Mirjana Filipović
19.06.2017.10:50

Bogatstvo Julie Roberts procjenjuje se na 140 milijuna dolara, no ova omiljena glumica i dalje naporno radi. Proteklih dana fotografi su je uhvatili na snimanju reklame za talijansku modnu marku Calzedonia. Dok je ispred dućana hodala s vrećicama, mnoge je podsjetila na scenu iz filma 'Zgodna žena' koji ju je i vinuo u zvijezde.

A iako je prošlo 27 godina otkako je spomenuti film prikazan, glumica izgleda gotovo isto.

Jedna je od rijetkih holivudskih glumica koja odolijeva brojnim estetskim zahvatima iako je priznala da je botoks isprobala.

Profimedia

- Priznajem, probala sam botoks. Učinila sam to samo jednom nakon čega sam sljedećih nekoliko mjeseci bila - iznenađena. Naime, nakon injekcija u čelo, izraz lica bio mi je zaleđen u tom položaju - našalila se glumica kada je opisivala svoje iskustvo s botoksom.

Glumica se nakon navedenog vratila tradicionalnim metodama protiv bora, no rezultati su i više nego dobri.

- Želim da moja djeca vide kada sam bijesna, kada sam sretna i kada sam iznenađena. Lice uvijek nešto govori, a to ne bi trebala biti priča o posjetu klinici za plastičnu kirurgiju - zaključila je jednom prilikom.
Ove je godine zato prema časopisu 'People' po peti put proglašena najljepšom ženom na svijetu.

Profimedia

Do ove laskave titule došla je posebnim režimom prehrane i vježbanja.  

Njezine treninge već godinama osmišljava Kathy Kaehler s kojom vježbaju i Meg Ryan, Drew Barrymore te brojne druge zvijezde. Julijin raspored sastoji se od svakodnevnog vježbanja, a svaki trening uključuje 20 do 40 minuta step aerobica te 40 minuta posvećenih vježbama snage. Jogu obožava. Glumica se nikada ne kažnjava rigoroznim dijetama, već jede puno svježeg povrća, Izbjegava brzu hranu, no tu i tamo se počasti sladoledom. Izbjegava alkohol i pije puno vode.

- Prema holivudskim standardima izgleda kako sam već jako riskirala jer nisam otišla na plastičnu operaciju i zategnula lice - izjavila je i dodala da je bitno pojednostavniti si život i izbaciti se što nas opterećuje mentalno i emocionalno.

Profimedia

Julia je jedna od glumica čija slava s godinama ne blijedi.

Poslije 'Zgodne žene' samo su se nizali filmski hitovi koje je snimala, a neki od njih su 'Moj dečko se ženi', 'U ljubav vjerujem', 'Odbjegla nevjesta',Jedi, moli, voli', 'Erin Brokovich' za koji je i dobila i Oscara.

Ove godine gledat ćemo je u drami 'Wonder' gdje glumi s Owenom Wilsonom.

Profimedia

star vibes

glumica

godine

Julia Roberts

calzedonia

Podijeli članak