Bivša supruga u knjizi otkrila detalje

'Kad je vidio naše izmučeno novorođenče, Princeovo lice se skamenilo od straha'


Dolores Drvodelić
16.03.2017.09:05
'Kad je vidio naše izmučeno novorođenče, Princeovo lice se skamenilo od straha'
Profimedia

sažeto

Godinu dana nakon što je vijest o glazbenikovoj smrti potresla svijet, njegova bivša supruga izlazi u javnost s tužnom pričom o njihovom životu


Dolores Drvodelić
16.03.2017.09:05

Glazbenik Prince pronađen je mrtav 21. travnja 2016. Imao je samo 57 godina. Vijest o glazbenikovoj tragičnoj smrti odjeknula je svijetom, a ubrzo je došla i do njegove bivše supruge Mayte Garcije.

Par je 1996. godine proživljavao svoju najveću tragediju - gubitak djeteta. Beba Amiir rodila se mjesec dana prerano, a nije poživjela niti tjedan dana. Liječnici nisu uspjeli za vrijeme trudnoće utvrditi kako je dječak imao rijetki genetski poremećaj, Pfifferov sindrom 2. tipa.

Profimedia

Gubitak sina, za kojeg Mayte kaže kako ga niti ona niti Prince nikad nisu uspjeli preboljeti, Mayte detaljno opisuje u svojoj autobiografiji nazvanoj "Moj život s Princeom".

Mayte i Prince upoznali su se ranih 90-ih godina, kad je ona počela s njim nastupati kao plesačica na njegovim turnejama. Ubrzo su se zaljubili, a vjenčali su se 1996. godine. Prince je za nju napisao i pjesmu "The Most Beautiful Girl in the World".

Profimedia

U jednom od poglavlja knjige, Mayte opisuje sam porođaj. Opisala je situaciju u kojoj se izraz Princeovog lica iz neopisive sreće pretvorio u strah i užas. Jedva je podnio to kako se izmučeno rodilo njihovo dijete.

Svi koji su poznavali par dok su iščekivali rođenje djeteta, govorili su o tome koliko su bili uzbuđeni i sretni te kako su svoj dom opremali da bi njihov sin imao sve. Nažalost, nikad nisu sina uspjeli niti izvesti iz bolnice, a s gubitkom se nisu mogli nositi. Strašna tragedija bila je težak udarac i za njihov brak, koji nije mogao podnijeti taj pritisak.

Profimedia

Iako su se rastali i svatko je krenuo svojim putem, Mayte kaže da nikad nije prestala voljeti Princea, a vijest o njegovoj smrti potpuno ju je dotukla.

Prince

memoari

gubitak djeteta

Mayte Garcia

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter