Operacija: Princeza

Kako se Buckinghamska palača priprema za razvedenu katolkinju koja postaje članica obitelji


Ines Madunić
10.09.2017.20:55
Kako se Buckinghamska palača priprema za razvedenu katolkinju koja postaje članica obitelji
Profimedia

sažeto

Zaruke princa Harryja i Meghan Markle već su gotova stvar, čeka se samo službena objava


Ines Madunić
10.09.2017.20:55

Britanski princ Harry (32) i američka glumica Meghan Markle (36) prvi će se put zajedno pojaviti u javnosti 23. rujna u Torontu na Invictus sportskim igrama. Par je u vezi godinu i pol, a nagađa se da su se i zaručili na romantičnom putovanju u Bocvani ovog ljeta.

Do kraja godine očekuje se i službena objava zaruka, a navodno je Harry čekao da prođe obilježavanje 20. godišnjice smrti njegove majke, princeze Diane, kako ne bi zasjenio taj događaj. U priču se upleo i njegov brat William, koji s vojvotkinjom Kate očekuje treće dijete.

Profimedia

I dok Harry i Meghan uživaju zajedno, u Buckinghamskoj palači je kaos. Svi se pripremaju za ulazak američke glumice u kraljevsku obitelj. Tzv. operacija: Princeza već je u punom zamahu, a nitko toliko ne voli pravila kao kraljevska obitelj.

Naime, Meghan je već javna osoba, ali ako će postati Harryjeva supruga, morat će puno više paziti na svoju sliku u javnosti te će se njezina karijera vrtjeti oko toga što je najbolje za obitelj, a ne za nju. Tako se može pozdraviti s golišavim fotografijama, a možda čak i seksi scenama u filmovima i serijama.

Odvjetnici kraljevske obitelji već zastupaju Markle, a navodno su savjetnici proveli neko vrijeme s njom i prije intervjua u Vanity Fairu, u kojem je prvi put progovorila o vezi s princom.

"Sigurna sam da će doći trenutak kad ćemo se morati predstaviti i pojaviti zajedno na nekom događaju, no nadam se da ljudi razumiju da je ovo sada naše vrijeme. Ovo je za nas. Posebna je osjećaj znati da nešto imamo samo nas dvoje. Sretni smo i to je najbitnije", rekla je Meghan, koja se neće smjeti udati u Westminster Abbeyju niti u katedrali Svetog Pavla jer je ona razvedena katolkinja.

Moguće je da će se vjenčati u kapeli Svetog Georgea u dvorcu Windsor, gdje su se vjenčali Charles i Camilla.

Harryjev otac i njegova supruga već su upoznali Meghan i navodno je ostavila dobar dojam na njih, dok će kraljicu Elizabetu II vjerojatno upoznati tek nakon službenih zaruka. No, kraljica odobrava brak, što je Harryju najvažnije.

kraljevska obitelj

princ Harry

Meghan Markle

zaruke

Podijeli članak