Yeezy u svom stilu

Kanye obožava Donalda Trumpa, a već planira predsjedničku kandidaturu 2024. godine


Ines Madunić
25.04.2018.09:20
Kanye obožava Donalda Trumpa, a već planira predsjedničku kandidaturu 2024. godine
Reuters

sažeto

Reper uskoro planira objaviti novi album, ali nije se predomislio oko aktualnog predsjednika


Ines Madunić
25.04.2018.09:20

Kanye West šokirao je sve nakon što je podržao američkog predsjednika Donalda Trumpa neposredno nakon što je izabran. I nije stao samo na riječima - sastao se s njim pa su razgovarali o "multikulturalnim problemima".

Iako su se mnogi nadali da je to posljedica njegovog živčanog sloma, čini se da je Kanye stvarno formirao pozitivan stav o Trumpu.

"Volim Donalda Trumpa", rekao je u intervjuu Ebru Dardenu, a kasnije je na Twitteru samo napisao "2024", što znači da se planira kandidirati na predsjedničkim izborima te godine. Kanye je prije najavljivao da će se kandidirati već 2020. godine, ali očito se nije stigao pripremiti.

Inače, reper trenutno radi na novom albumu koji bi trebao izaći 1. lipnja, a na njemu će se naći sedam novih pjesama. Također radi na albumu s Kid Cudijem, koji bi trebao ugledati svjetlo dana 8. lipnja, kako je Kanye najavio na Twitteru.

Zaposleni Kanye na toj je društvenoj mreži najavio i da radi na filozofskoj knjizi koja će se sastojati od njegovih tvitova. Bizarno kao i uvijek, ali fanovi jedva čekaju njegovu novu glazbu.

Donald Trump

Kanye West

predsjednički izbori

novi album

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter