Bubalove poslanice

'Karan i Bralić su vrlo, vrlo loši ljudi. Houdek je - puka' čovik, a zbog Franke neka plače voljena zemlja'


Barbara Marinović
10.08.2018.20:40
'Karan i Bralić su vrlo, vrlo loši ljudi. Houdek je - puka' čovik, a zbog Franke neka plače voljena zemlja'
CROPIX

sažeto

Menadžer Ivan Bubalo nema dlake na jeziku pa redovito proziva estradnjake


Barbara Marinović
10.08.2018.20:40

Ime Ivana Bubala poznato je svakome tko se bavi estradom. Splitski menadžer iskoristio je blagodati novih tehnologija pa uživa u iznošenju svog mišljenja o estradnim zvijezdama. Bez dlake na jeziku je Bubalo, a uvijek izazove silne komentare svojih pratitelja na društvenim mrežama. Menadžer na poseban način vidi svijet i definitivno ima svoje estradne miljenike, ali i one koje nikako ne podržava.

Ovih dana dao je svoju podršku Lidiji Bačić. 'Lidija Bačić pomela takozvani Splitski festival. U estradnom poslu vrijedi pravilo da si uspješniji ako imaš što više publike i što više nastupa (gaža). E pa, Lidija ima ovo ljeto i jednog i drugog - više nego svi izvođači na Prokurativama takozvanog Splitskog festivala. Njoj i njenom timu iskrene čestitke', napisao je Bubalo.

Da je Lidijin veliki obožavatelj pokazao je i kada je prozvao Franku Batelić zbog Eurosonga. Smatrao je Bubalo da je valjalo Splićanku poslati na Eurosong. 'Još Hravatska ni propala, ali sigurno hoće. Cura kaže da je ostvarila san jer ide predstavljati Hrvatsku u Europu. Bez ijedne pjesme do sada, bez ijednog koncerta. Po čemu je ona odabrana? Po tome što je nekima dovoljno tko joj je dečko. Ako treba ona će napisati i tekst (prvi), kad nema nitko u Hrvatskoj. Zašto ne ide Lidija Bačić koja je vokalno pet kopalja ispred. Lidija ima stotine koncerata, a ako uzmemo u obzir scenski nastup i izgled, opet je Lidija bolja. E pa tko je kriv Lidiji što nema momka koji je dobar s ovima s televizije. Plači, plači voljena zemljo!', opleo je Bubalo po Franki, ni krivoj ni dužnoj.

Ali, dobro je Franka prošla. Ono što je Bubalo rekao o Goranu Karanu i Tomislavu Braliću - to je stvarno žestoko. 'Goran Karan i Tomislav Bralić. Obojica pripadaju među pet najboljih glasova Hrvatske (uz Olivera, Cetinskog i Giuliana). I jedan i drugi već sada imaju brojne evergreen pjesme. Vrlo često ih slušam, super glas i super pjesme, ali... Ali isto tako obojica su među najnegativnijim ljudima na estradi. Vrlo, vrlo, vrlo loši ljudi. Moj savjet je - slušajte ih slušajte, ali miljama daleko od njih', rekao je menadžer.

Nije štedio ni Jacquesa Houdeka. Poručio mu je svojedobno da je 'puka'. 'Bahatost i mnogo gore. Houdek proziva Predsjednicu što ga nije primila i zahvalila na plasmanu na Eurovoziji. Neka se zapita kako je protuzakonito zastupao Hrvatsku.Tko ga je izabrao i kako? Zaboravljamo prva, treća i četvrta mjesta naših predstavnika. A on sa 13. traži da ga Predsjednica zove. Mi bi u Splitu rekli "puka čovik", napisao je Bubalo za Houdeka.

A kako je tek opleo po Mireli Priselec Remi. Nazvao ju je bahatom i s osrednjim vokalom. 'U prosjeku na koncertima 120-130 ljudi, ali ona je urbana zagrebačka umjetnica. Ali kako je prgava i bahata s osrednjim vokalom i još osrednjim pjesmama... I pored svih medija sretan ti put u Ameriku'.

Hvalio je Bubalo svoje sugrađanke Lidiju, ali i Severinu, a pohvalio je svojedobno i Tonyja Cetinskog. Prozvao je, doduše, Ninu Badrić. Iako po njegovom mišljenju ima izvanredan glas, tada je Bubala zasmetalo što se insinuira da je Nina zvijezda. 'Split ima dvoranu od 1500 mjesta, drugu od 5000 i treću od 10.000. Nije nikada tu nastupila jer ne bi napunila ni pola najmanje', naglasio je Bubalo prije dvije godine što misli o Nini.
 

Franka Batelić

Lidija Bačić

Goran Karan

Ivan Bubalo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter