'Najbitnije je ostati čvrst u glavi'

Kemoterapija ga neće spriječiti: Oliver ne odustaje od rođendanskog koncerta u splitskoj Areni


Ines Madunić
13.11.2017.14:10
Kemoterapija ga neće spriječiti: Oliver ne odustaje od rođendanskog koncerta u splitskoj Areni
Duje Klarić / CROPIX

sažeto

Splitski pjevač 15. prosinca imat će veliki koncert u rodnom gradu 


Ines Madunić
13.11.2017.14:10

Oliver Dragojević otkazao je nastup u Frankfurtu ovog vikenda zbog preporuke liječnika da se odmara, no od velikog koncerta u Spaladium Areni u prosincu ne odustaje. Pjevač se u ponedjeljak pojavio na novinarskoj konferenciji na kojoj je najavljeno puštanje ulaznica u prodaju. Oliver je već prije rekao kako neće odustati od nastupa u rodnom Splitu 15. prosinca, kojim će proslaviti svoj 70. rođendan.

Omiljeni domaći pjevač ljetos je saznao da boluje od raka pluća te je u posljednjih nekoliko tjedana bio na više kura kemoterapije. Otkazao je zbog toga gostovanje na Gibonnijevom zagrebačkom koncertu u listopadu, ali skupio je snage da nastupi na koncertu za Županijsku ligu borbe protiv raka u Splitu. U splitskom HNK pojavio se prvo sa šiltericom koju je skinuo i otkrio da je zbog kemoterapije ostao bez kose.

U nedavnom razgovoru za 100posto otkrio nam je kako se osjeća nakon kemoterapije.

Duje Klarić / CROPIX

"Vražja bolest je to, malo sam oslabio ali nadam se pozitivnom ishodu. Najbitnije je ostati čvrst u glavi, a ja se psihički osjećam dobro. Pijem mnogo lijekova, za svakakva čuda… Protiv bolova, za krv, za energiju pa se mogu događati nuspojave. Teško je to sve uskladiti i biti siguran da su sve tablete međusobno kompatibilne. Bio sam čak ostajao bez sluha. To je trajalo dva tjedna, kao da su mi uši bile začepljene", rekao je Oliver te dodao da svakodnevno vježba pjevanje i sviranje.

Split

koncert

Oliver Dragojević

Spaladium Arena

kemoterapija

Podijeli članak