Uvijek buntovnica

Kim i Nicole Richie po trgovinama su krale ruževe kad su bile djevojčice


Ines Madunić
13.08.2017.08:55
Kim i Nicole Richie po trgovinama su krale ruževe kad su bile djevojčice
Profimedia

sažeto

Starleta kaže da je danas, s 35 godina, "potpuno druga osoba"


Ines Madunić
13.08.2017.08:55

Na svojoj aplikaciji Kim Kardashian (35) podijelila je s fanovima anegdotu o svom buntovnom djetinjstvu. Tad se družila s Nicole Richie (35), kćeri Lionela Richieja koja se proslavila prijateljstvom s Paris Hilton (35) i realityjem "Simple Life".

Prodimedia

"Kad smo imale 11 godina, krale smo ruževe po trgovinama u Malibuu. Mislile smo da smo tako opasne! Ne mogu se sjetiti kako se zvala boja koju sam ukrala, ali bila je nijansa smeđe iz Revlona. Nisam baš izlazila puno kad sam bila mlađa, a ovo je najveći bunt koji sam ikad napravila", napisala je Kim. Dodala je i kako danas ima potpuno druge prioritete.

"Kad dobiješ djecu, sve se promijeni, i to u najboljem mogućem smislu. Hvala mojoj djeci što su me izabrala i što mi dopuštaju da im budem mama", napisala je reality zvijezda, koja s reperom Kanyeom Westom (40) ima četverogodišnju kći North i dvogodišnjeg sina Sainta.

Napisala je kako ih bezuvjetno voli i želi biti bliska s njima kao što je ona sa svojom majkom, Kris Jenner (61).

"Više se ne radi o meni. Nakon što se North rodila, htjela sam biti s njom da stvorimo uspomene koje ćemo čuvati zauvijek. Stvarno shvatiš koliko je vrijedan život. Daju mi novu perspektivu i inspiriraju da budem najbolja verzija sebe", napisala je Kim.

 

❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 6, 2017 at 4:30pm PDT

djeca

Kim Kardashian

Kanye West

Nicole Richie

North West

Saint West

Podijeli članak