Ambiciozna sestra Kardashian

Kourtney se vraća u školu, želi postati odvjetnica kao i njezin otac


Ines Madunić
13.08.2017.17:50
Kourtney se vraća u školu, želi postati odvjetnica kao i njezin otac
Profimedia

sažeto

Scott Disick ju je ograničavao, a sad se želi posvetiti svom obrazovanju


Ines Madunić
13.08.2017.17:50

Iako ima toliko novca da nikad u životu ne mora ništa više raditi, Kourtney Kardashian (38) ozbiljno razmišlja da završi pravo. Najstarija sestra Kardashian želi se posvetiti svom obrazovanju, a pravo ju privlači jer je njezin pokojni otac Robert bio poznati odvjetnik.

 

Blessed to call him my daddy. I couldn't have dreamed for any better. Happy Father's Day. ?

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jun 18, 2017 at 11:58am PDT

"Uvijek mu se divila, a on je vjerovao da će Kourtney biti odvjetnica. Ona misli da je sad dobro vrijeme da krene učiti i jednom postane odvjetnica. Možda se time nikad neće baviti, ali važno joj je da se posveti sebi", kažu izvori. Dok je bila u vezi sa Scottom Disickom (34), on ju je ograničavao i nije se mogla posvetiti obrazovanju. Još je prošle godine navodno htjela upisati koledž, ali bila je u drami upravo zbog prekida s njim pa je tu odluku odgodila.

 

Nantucket, I love you.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jul 24, 2017 at 12:18pm PDT

"Vjerojatno će izabrati neki online koledž kako bi mogla biti s djecom. Scott joj je oduzimao previše energije i uvijek je morala paziti na njega i na djecu. Sad se želi posvetiti svojim strastima i pronaći svoj cilj u životu. Ne želi se za 20 godina pitati 'što bi bilo da je bilo'", rekli su izvori bliski reality zvijezdi. Kourtney inače već ima diplomu iz španjolskog jezika i teatrologije. 

Trenutno je u vezi s bivšim boksačem i manekenom Younesom Bendjimom (24), a rekla je da joj veza s njim odgovara jer nije naporno i samo se zabavljaju. 

obrazovanje

Kourtney Kardashian

Scott Disick

studiranje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter