Zbog kćeri ostali prijatelji

Kraljica sapunica s bivšim suprugom prošla je najgore razdoblje, a nakon svega ostala je u dobrim odnosima s njegovom obitelji


Ines Madunić
10.02.2019.15:00
Kraljica sapunica s bivšim suprugom prošla je najgore razdoblje, a nakon svega ostala je u dobrim odnosima s njegovom obitelji
Cropix

sažeto

Ksenija Pajić nakon teškog razvoda još uvijek je prijateljica s Emilom Vukovom


Ines Madunić
10.02.2019.15:00

Nakon sedam godina braka Ksenija Pajić rastala se od pijanista Emila Vukova. Glumica je s njim dobila kćer Vitu, a u brojnim intervjuima nakon rastave, koja je bila 1997. godine, spominjala je kako joj je to bilo najteže razdoblje u životu.

"Razvod je teško pao i meni, kao i mojem bivšem suprugu. To je trauma za obje strane. Nikad nije lako i svatko tko se razveo zna što to znači", rekla je Ksenija.

O razlozima njihovog razvoda puno se nagađalo u medijima, ali oni nikad o tome nisu pričali.

Znamo samo da su ostali u dobrim odnosima zbog kćeri, a iz istog razloga Ksenija je ostala bliska s njegovim roditeljima. Svojedobno je rekla da se za Vitu najviše brine ona jer s njom živi, a onda njezini i Emilovi roditelji. 

Promo

"Razvod je uvijek i stres i šok, veliki problem u životu. U interesu djeteta je da roditelji ostanu u dobrim odnosima, dijete mora imati oba roditelja, treba to pomiriti i pokušati da dijete ne strada. Kažem, imala sam sreću da sam radila cijelo vrijeme pa sam mogla uzdržavati i sebe i dijete i priuštiti joj i školovanje i druge stvari koje je trebala", rekla je hrvatska kraljica sapunica, kako je često nazivaju.

Kćer Vita krenula je putem djeda, očevog oca Vice Vukova te je u Klagenfurtu diplomirala klavir i korepeticiju, a ove je godine oduševila sve kad je zapjevala na koncertu u čast svom pokojnom djedu. Na koncert su je došle podržati mama Ksenija i otac Emil, koji su se spremno fotografirali zajedno te tako pokazali da njihov prijateljski odnos nije ostao samo na riječima.

Promo

"Pamtim ga po toplini, posebnim riječima i izrazima kojima se služio, koje je sam znao izmisliti. Kuhao je spektakulrane ručkove, a vicevima je uveseljavao sve oko sebe. Bio mi je uzor još od najmlađih dana, ali ne zato što je bio poznat, nego zbog njegova nepokolebljivog ljudskog integriteta kojim je zračio", rekla je Vita.

razvod braka

Ksenija Pajić

Emil Vukov

Vita Vukov

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter