Bivša 'Farmerica'

'Kraljica skandala' komentirala i navodni seks pred kamerama: 'Ne zanima me veza, trenutno sam slobodna. Vrlo je zabavno kad se diže bura'


Barbara Marinović
22.09.2018.21:00
'Kraljica skandala' komentirala i navodni seks pred kamerama: 'Ne zanima me veza, trenutno sam slobodna. Vrlo je zabavno kad se diže bura'
Foto: Instagram

sažeto

Anamarija Džambazov otkrila nam je da više nije u vezi s Tihomirom Filipovićem, sama je i sada gleda samo na karijeru


Barbara Marinović
22.09.2018.21:00

Starleta i pjevačica Anamarija Džambazov predstavila se svijetu sudjelovanjem u Farmi Nove TV. Obzirom da je bila prilično temperamentna u showu, a iznijela je i tužnu životnu priču, Džambazov je vrlo brzo postala interesantna i producentima reality programa u Srbiji. U kontroverzne 'Parove' ušla je kako bi i tamo stekla slavu, a ubrzo je postala poznata i jer je navodno sudjelovala u 'trojcu'. Sve zajedno komentirala je za 100posto, rekavši da više nikada ne bi ulazila u reality programe, iako je sretna što je u životu takvu odluku svojedobno donijela.

'Što se tiče mog ulaska u reality, više nemam snage za to, ali ako bi ulazila, to bi sigurno bila 'Farma'. Reality show mi je donio monogo dobroga jer napokon radim ono što volim', priča Anamarija. Danas se, kaže, bavi pjevanjem. 'Da, ganjam glazbenu karijeru i za sada, hvala Bogu, uspješno. Imam nastupe, imam jednu pjesmu, sada uskoro izlazi druga pjesma, a zove se 'Kraljica skandala'.

 
 
 
View this post on Instagram

👌👌👌

A post shared by Anamarija (@dzambazovanamarija_fancy) on Aug 26, 2018 at 6:27pm PDT

Pomalo biografski nazvala je svoju skorašnju pjesmu. Jer, Anamarija je svojim ponašanjem pred kamerama izazivala skandale. Osim toga, njena životna priča privukla je tijekom vremena puno pozornosti. Rasprodala je obiteljsko nasljedstvo koje joj je ostalo nakon tragičnog gubitka roditelja, živjela je na kraju kao podstanarka i zarađivala kao hostesa. Kad je ljubav u pitanju, 'kraljica skandala' bila je u vezi s Tihomirom Filipovićem, no više nije. Trenutno je solo i ljubav je nimalo ne zanima. 'Što se tiče ljubavi, trenutno sam slobodna, ne zanima me veza, gledam sada samo na karijeru. Moj karakter je definitivno takav, a i moram priznati, veoma je zabavno kad se diže bura', zaključila je na pitanje o svom kontroverznom ponašanju.

 
 
 
View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by Anamarija (@dzambazovanamarija_fancy) on Aug 19, 2018 at 12:46pm PDT

Farma

Anamarija Džambazov

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter