socijalni radnik iz Kambodže tvrdi:

'Lažirao sam dokumente za posvojenje sina Angeline Jolie'


Dolores Drvodelić
20.03.2017.21:30
'Lažirao sam dokumente za posvojenje sina Angeline Jolie'
Profimedia

sažeto

Socijalni radnik iz Kambodže, koji je vodio postupak posvojenja prvog sina Angeline Jolie tvrdi da je lažirao informacije u dokumentima


Dolores Drvodelić
20.03.2017.21:30

Novi skandal veže se u posljednja dva dana uz ime holivudske dive Angeline Jolie (41). Ovoga puta riječ je o navodima da Maddox Chivan (15), Angelinin prvi sin, nije posvojen u potpunosti u skladu sa zakonom. Čovjek koji je bio odgovoran za posvojenje, Mounh Sarath (51), kazao je da su sudskim dokumentima posvojenja, napisani netočni podaci. Konkretno, Mounh je umjesto zakonskog skrbnika djeteta upisao svoje vlastite podatke, kako bi ubrzao proces posvojenja 2003. godine.

Profimedia

Sarath je magazinu The Sun dostavio dokumente koji potvrđuju njegove navode i po kojima je Maddox zakonski i dalje njegov sin. Prema njegovim iskazima, do nepravilnosti je došlo kada mu je Angelina mijenjala ime, a jedini način da to tada učini, tvrdi Sarath, bio je da on priloži svoju vlastitu adresu i ime u zahtjev za posvojenjem.

Bez obzira na to jesu li Sarathove tvrdnje doista istinite, nije poznato jesu li Jolie i njezin tadašnji suprug Billy Bob Thornton, koji je također posvojio Maddoxa, bili upoznati s cijelom situacijom.

Profimedia

U vrijeme Maddoxova posvojenja, SAD je bio postrožio zakone o posvajanju, kako bi se spriječilo trgovanje djecom iz Kambodže.

Mounh je dodao kako s Angelinom nije u dobrim odnosima, ali i da ne želi da ona ikad više stupi u siromašnu zemlju jugoistočne Azije.

Angelina Jolie

dokumenti

posvojenje

posvajanje

laži

Billy Bob Thornton

Maddox Chivan Jolie Pitt

Podijeli članak