'Željko je vrhunski plesač'

Lea Mijatović na tulumu do zore s košarkašem Cibone


Mirjana Filipović
16.06.2017.08:05
Lea Mijatović na tulumu do zore s košarkašem Cibone
Promo

sažeto

Bivša pjevačica 'Teške industrije' objavila je spot za novi singl koji će zasigurno biti pravi ljetni hit


Mirjana Filipović
16.06.2017.08:05

Atraktivna pjevačica Lea Mijatović u ljeto kreće punom parom, a objavila je novi singl i spot "Ljubi me" koji "na prvu" ulazi u uho te vas tjera na ples. Autori pjesme su Igor Ivanović i Marko Vojvodić, već provjereni tim s kojim Lea obožava surađivati, a Igor Ivanović se skupa sa Sandrom Mihaljević pobrinuo da spot bude jednako odličan kao i sama pjesma.

Na "tulumu" u spotu se cijeloj ekipi pridružio i hrvatski košarkaški reprezentativac i igrač Cibone, Željko Šakić, koji je u ovom videu pokazao svoje plesne sposobnosti. Kako je prošlo snimanje otkrila nam je sama pjevačica.

Novi spot izgleda kao pravi tulum. Tko je sve bio na snimanju i koliko dugo ste snimali spot?

Kao svaki dobar tulum i ovaj je trajao do zore, a mi smo najbolje trenutke zabilježili u nešto više od tri minute tako da vjerujem da će svi koji ga budu gledali zabaviti se i zaplesati uz nas. Šarolikom društvu pridružio se i naš reprezentativac i košarkaš Cibone Željko Šakić. Svi znamo da je Željko vrhunski sportaš, a ja sam htjela da svi vide kako je pored toga vrhunski plesač i zafrkant. Jako sam sretna što je prihvatio poziv na moj tulum koji su izrežirali Igor Ivanović i Sandra Mihaljević.

Promo

Koja je pozadina pjesme "Ljubi me"?

Zadnjih desetak godina svoje glazbene karijere sam uglavnom imala priliku pjevati nešto ozbiljnije pjesme ljubavne tematike, stalno sam patila, bila ostavljana, tužna...  pa sam poželjela biti malo otkačena i pustit svoju mladost i ludost da zaživi u pjesmi. Igor Ivanović i Marko Vojvodić (autori pjesme) su mi to omogućili i jako sam im zahvalna na tome. Želja da nakon prve pjesme "Ti me jedini znaš" koja je nježna i lagana malo rasplešemo ljude i uvedemo ih u vruće ljetne noći koje su stvorene za  ples i poljupce nas je dovela do pjesme "Ljubi me".

Ovo je vaš drugi solo singl i izgleda da publika odlično reagira na vaše pjesme. Kakvi su vam planovi do kraja godine što se novih pjesama tiče?

Uvijek kad nešto novo stvaraš nadaš se najboljem ali pjesma "Ti me jedini znaš" je stvarno bila prihvaćena od strane struke i publike iznad svih mojih očekivanja. U prvom tjednu je već bila među prvih 20 pjesama top liste Hr top 40 i zadržala se tamo više od 5 tjedana. preko 150 000 klikova na Youtube-u i mnogobrojni komentari podrške u tri mjeseca su za mene bili veliki uspjeh. Nažalost,  YOUTUBE kanal mi je nedavno ukinut na  zahtjev treće osobe pa startam ispočetka na novom osvježenom službenom kanalu gdje možete pratiti i poslušati sve moje pjesme.

( https://www.youtube.com/channel/UCXiHF7-J2Nwvo-CjN4YZSQg )

Promo

Dugo već radite s timom Bite My Style, kako je došlo do te suradnje?

Moja ljubav prema brendu Bite My Style seže još unazad nekih desetak godina, a izgleda da se i Zoranu svidjelo sve ono što ja predstavljam kao javna osoba  pa je nekako prirodno došlo do naše suradnje koja je prerasla i u prijateljstvo koje traje već pet godina. U posljednja dva spota nosim njegove kreacije koje su stvarno upečatljive, ponekad graniče i

s kostimografijom što obožavam jer upravo ovaj posao mi omogućava da se "igram" sa svim pa tako i sa odjećom. zbog toga sam sretna što imam uz sebe Zorana Aragovića koji na isti način pristupa modi i kreacijama koje radi za moje

Gdje se vidite za pet godina?

Na velikoj pozornici s vrhunskim bendom i brojnom publikom koja pjeva samnom u glas :)

intervju

Lea Mijatović

Podijeli članak