Solo karijera joj dobro stoji

Lea Mijatović snimila spot za treći singl, a sad slijedi Zagrebački festival


Mirjana Filipović
11.01.2018.10:50
Lea Mijatović snimila spot za treći singl, a sad slijedi Zagrebački festival
PR

sažeto

Za Leu mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, a prošla godina bila je i više nego uspješna


Mirjana Filipović
11.01.2018.10:50

Nakon uspješnog ljetnog singla 'Ljubi me'', Lea Mijatović objavila je novu pjesmu 'Između oprosta i kajanja' autora Igora Ivanovića i Marka Vojvodića. S producentsko – autorskim timom deciBel Studio surađuje otkad je prije godinu dana krenula u solističku karijeru, a dečki osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević potpisuju i režiju spota.

- Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica.

Novi singl ''Između oprosta i kajanja'' također je oduševio i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu, koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

Za Leu mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, a prošla godina bila je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017., nakon izlaska iz Teške industrije započela solo karijeru, a suradnja s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem očito se pokazala kao pun pogodak.

singl

solo karijera

Lea Mijatović

Podijeli članak