'On ima kompleks'

Legendarna pjevačica Magazina okomila se na Tončija Huljića


Mirjana Filipović
08.02.2017.08:30
Legendarna pjevačica Magazina okomila se na Tončija Huljića
Fedja Klaric / CROPIX

sažeto

Ljiljana Nikolovska statusom na Facebooku potaknula je raspravu o svom bivšem šefu i njegovom utjecaju na glazbu u Hrvatskoj


Mirjana Filipović
08.02.2017.08:30

Ljiljana Nikolovska, legendarna je pjevačica Magazina, koja je grupu napustila prije više od 20 godina.

Riječ je o, po mnogima, najboljoj pjevačici Magazina. Iako je Ljiljana Hrvatsku napustila već početkom 90-ih,a danas živi u Americi, zbivanja u domovini itekako prati. To potvrđuje i njezin status na račun Tončija Huljića kojim je ovog tjedna 'zapalila' društvene mreže.- ABBA upravo izjavila da pjesme koje su nekad radili 'ne bi prošle na današnjem tržištu'. Znači efektivno nikad nisu kreirali ništa što će se pamtiti i ostati iza njih. No evergreens. Šalim se, nisu oni nego Tonči. Bwahahahhah Skužajte, ovo je #PrijeKave - napisala je.

Obožavatelji Magazina s Tončijem se nisu složili jer smatraju da bend ne bi ni opstao do danas da nije bilo njezinih pjesama, a Ljiljana je na to rekla kako je sigurna da joj je Huljić na ovaj način odlučio uzvratiti jer je izjavila da novim pjesmama nije zadovoljna.- Hulja ima takozvani pjevački kompleks autora. Otud sve one bombastične izjave o okupljanju 'njegovih' pjevačica u čopore i na hrpu. Nikako se pomiriti s tim da nije jedini faktor. Ljuti ga kad mu pjevač 'nepošteno oduzme' centar, spotlight, jer glazbenici i vokali po njemu nemaju apsolutno nikakvu kreativnu ulogu. Da nije njega, ne bi bilo glazbe - napisala je Ljiljana.

Pjevačica je u Magazinu bila od 1983. do 1990. godine. U braku je s glazbenikom Peteom Mazichem, a roditelji su sina Tonyja. Danas se bavi studijskim dijelom glazbe. Obožavateljima je najviše ostala u sjećanju po pjesmama kao što su 'Piši mi', 'Ti si želja mog života', 'Kokolo', 'Tri sam ti zime šaptala ime'.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter