Borba za zdravlje

Legendarni glumac oporavlja se od teškog puknuća mišića, a prije toga imao je kritični problem s vidom pa se podvrgnuo složenoj operaciji


100posto
19.03.2019.14:20
Legendarni glumac oporavlja se od teškog puknuća mišića, a prije toga imao je kritični problem s vidom pa se podvrgnuo složenoj operaciji
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

sažeto

 Emir Hadžihafizbegović dobro se oporavlja nakon puknuća mišića na nozi


100posto
19.03.2019.14:20

Nakon što je ozbiljno ozlijeđen na premijeri predstave 'Sjećaš li se Doli Bel' u sarajevskom kazalištu Kamerni teatar 55, glumac Emir Hadžihafizbegović dobro se oporavlja. Ekipa kazališta izvijestila je da će krajem mjeseca nastaviti s prikazivanjem predstave, a termine propuštene zbog Emirove ozljede nadoknaditi u travnju.

Hadžihafizbegović je imao veliki peh tijekom predstave, pukao mu je mišić na nozi te je s tom ozljedom i bolovima odradio istu do kraja. No, čim se predstava završila, Emir je hitno prebačen u sarajevsku bolnicu. U nedjelju se oglasio na svom Facebooku i svima se zahvalio na podršci koju su mu slali tijekom teških dana.

Danijela Peracic / CROPIX

U Barceloni rješio problem s vidom

Nažalost, nije ovo Emiru prvi boravak u bolnici. Veliki zdravstveni problem pratio ga je proteklih godina, a riješio ga je tijekom 2017. Naime, vid mu je tijekom godina toliko oslabio da je došlo do kritične faze i operacija je postala jedino rješenje. Rekao je za Gloriju tada da su mu stradali stražnji očni živci. ' Moj vid bio je jako loš, nijedna dioptrija nije mi pomagala. Operacija je bilo vrlo složena zbog čega sam u Barceloni proveo 25 dana, a operaciju je radio čuveni oftalmolog Oscar Gris', ispričao je legendarni glumac.

Nesanica nikako da nestane

Nije ga zaobišla ni nesanica, s kojom ima strašnih problema već skoro trideset godina. Od rane mladosti jednostavno ne može spavati, i ono malo što uspijeva - traje po tri, četiri sata. Već oko pola šest ujutro je na nogama i kasnije više ne spava. Vremenom se i na to, kaže, navikao.

Emir Hadžihafizbegović

newsletter

Prijavite se na Newsletter